Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

De Valentine's Day, Proconsul lansează "Ești fata pentru care cânt" - LYRIC VIDEO

Cei de la Proconsul au lansat o nouă melodie special pentru Valentine's Day. Aceasta se intitulează "Ești fata pentru care cânt" și se bucură de un lyric video plin de inimioare.
Proconsul -

Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Pentru că este o piesă dedicată iubirii, cei din Proconsul își doresc să-i realizeze un videoclip inedit, plin de povești de iubire. Trupa îi invită pe toți cei îndrăgostiți să le trimită filmări în cele mai romantice ipostaze la adresa [email protected] Lansare videoclipului este programată pentru luna martie.

Și pentru că dragostea trebuie sărbătorită alături de prieteni, vă invităm să vă declarați iubirea alături de noi. Pot fi momente despre iubire, în toate formele ei, emoții de la început până la pasiunea cu care trăiești în prezent. Se spune că atunci când ești îndrăgostit, ți se pare că toate cantecele de dragoste sunt despre tine și povestea ta - Proconsul

După o perioadă de pauză, Proconsul a revenit în decembrie anul trecut cu o piesă dedicată Sărbătorilor de Iarnă. Intitulată "Vine Crăciunul fără tine", melodia este cântată în colaborare cu tânăra artistă Lucia Dumitrescu. Aceasta a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Brenciu. În prezent, Lucia lucrează intens la un album de muzică pop și realizează împreună cu Titus Andrei, emisiunea "Top Românesc" la Radio România Actualități.

LYRIC VIDEO: Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Citește mai multe despre Proconsul
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii lui Michael Jackson au fost despăgubiți cu 1 euro pentru daune morale

Conrad Murray, medicul găsit vinovat pentru moartea lui Michael Jackson, le plătește fanilor din Franţa despăgubiri morale. Suma este simbolică,...

Închide