Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

De Valentine's Day, Proconsul lansează "Ești fata pentru care cânt" - LYRIC VIDEO

Cei de la Proconsul au lansat o nouă melodie special pentru Valentine's Day. Aceasta se intitulează "Ești fata pentru care cânt" și se bucură de un lyric video plin de inimioare.

Publicat

pe

Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"
Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Pentru că este o piesă dedicată iubirii, cei din Proconsul își doresc să-i realizeze un videoclip inedit, plin de povești de iubire. Trupa îi invită pe toți cei îndrăgostiți să le trimită filmări în cele mai romantice ipostaze la adresa [email protected]. Lansare videoclipului este programată pentru luna martie.

Și pentru că dragostea trebuie sărbătorită alături de prieteni, vă invităm să vă declarați iubirea alături de noi. Pot fi momente despre iubire, în toate formele ei, emoții de la început până la pasiunea cu care trăiești în prezent. Se spune că atunci când ești îndrăgostit, ți se pare că toate cantecele de dragoste sunt despre tine și povestea ta - Proconsul

După o perioadă de pauză, Proconsul a revenit în decembrie anul trecut cu o piesă dedicată Sărbătorilor de Iarnă. Intitulată "Vine Crăciunul fără tine", melodia este cântată în colaborare cu tânăra artistă Lucia Dumitrescu. Aceasta a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Brenciu. În prezent, Lucia lucrează intens la un album de muzică pop și realizează împreună cu Titus Andrei, emisiunea "Top Românesc" la Radio România Actualități.

LYRIC VIDEO: Proconsul - "Ești fata pentru care cânt"

Comentează

Trending