Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

U2 a lansat "Invisible" - VIDEOCLIP

U2 a lansat primul videoclip extras de pe viitorul album de studio ce este programat spre apariție în această vară. Acesta este pentru piesa "Invisible" și a fost filmat album negru într-un habar din aeroportul Santa Monica.

U2

Single-ul "Invisible", dezvăluit de U2 în cadrul Super Bowl 2014 beneficiază acum și un de videoclip pe care vă invităm să-l urmăriți pe InfoMusic. Piesa cu rol caritabil este în opinia lui Bono un preview al noului album, melodia fiind lansată cu scopul de a reaminti publicului că trupa încă mai există. Clipul este filmat alb negru și regizat de Mark Romanek care a mai colaborat cu artiști precum Lenny Kravitz, David Bowie, Madonna, Iggy Pop, Nine Inch Nails, R.E.M., Michael Jackson, Mick Jagger, No Doubt, Audioslave, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Jay-Z, Coldplay și lista poate continua.

"Invisible" vine în sprijinul campaniei desfășurate de RED, organizație înființată în 2006 de Bono împreună cu Bobby Shriver.  Cei doi au reuși de-a lungul timpului să convingă companii puternice să se implice în lupta împotriva virusului HIV. În total, au strâns fonduri de peste 240 de milioane de dolari din donații, de la nume precum Apple și Starbucks, și din evenimentele RED.

În ce privește partea de compoziție a piesei "Invisible", Bono spune că este doar un preview al noului album, trupa U2 pregătind și alte surprize pentru fani.

"Nu am dezvăluit încă single-ul de care suntem încântați acum și care va promova de fapt noul album. Piesa "Invisible" e doar un scurt teaser - pentru a le aminti oamenilor că încă existăm", a mai spus Bono.

U2 încă lucrează la noul album, pe care speră să-l finalizeze până în vară. Acesta va fi primul material de la "No Line On the Horizon" din 2009. Potrivit unei declarații a basistului formației, Adam Clayton, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei peste 30 de ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la ColdplayChris Martin.

În noiembrie 2013, U2 a lansat prima piesă după o pauză de 3 ani. "Ordinary Love" a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom" și a adus formației Globul de Aur la categoria Cea Mai Bună Piesă Originală.

U2 - "Invisible"

Citește mai multe despre U2
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley și Deliric prezintă "Balada lui Cosmin" la inițiativa Sector 7

Cu bine cunoscutul apetit pentru umor și sarcasm, Sector 7 prezintă în ultimul episod ”Nimic Nou 13” o colaborare inedită...

Închide