Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tranda lansează EP-ul "CONSTANGELES - Volumul 1", pe 26 februarie

La aproape un an și jumătate de când a lansat albumul "Evoluția", Tranda revine cu primul episod din "CONSTANGELES".

Publicat

pe

Tranda - CONSTANGELES - Volumul 1
Tranda - CONSTANGELES - Volumul 1

Începând cu data de 26 februarie, noul EP al lui Tranda va fi disponibil atât pe iTunes, cât și YouTube. "CONSTANGELES - Volumul 1" vine la doar un an și jumătate de când artistul a lansat albumul "Evoluția". Materialul a fost realizat la Okapi Sound Studio și conține opt piese și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Cabron, Sore, Nane, Deliric, DJ Oldskull. Materialul este unul cu un sound experimental, ce variază ca stare:

Un material pe care am experimentat atât ca sound, cât și ca interacțiune cu cei care au participat la el. Variază ca stare. Vreau să fac muzica așa cum o simt, când o simt și să o livrez la timpul ei. Și cred că timpul ei este acum… - Tranda

Cel mai recent single extras de pe EP este "SxPB", cântată împreună cu Grasu XXL și Smiley. Acesta se bucură de un videoclip incitant, regizat de Iulian Moga.

Întreg conceptul grafic al EP-ului "CONSTANGELES - Volumul 1", care se va diferenția de precedentele prin stilul inedit, a fost realizat chiar de rapper alături de Griffo pentru Quart. Implicarea lui Tranda pe partea grafică nu este, de altfel, o surpiză, artistul având o pasiune pentru desen și artă plastică. În paralel cu muzica are și proiecte pe partea de desen grafic.

Tranda - "CONSTANGELES - Volumul 1" Artwork

Tranda - "CONSTANGELES - Volumul 1" Artwork

Comentează

Trending