Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Tranda, Grasu XXL și Smiley prezintă noul videoclip "SxPB"

Tranda, Grasu XXL și Smiley au dezvăluit videoclipul noului single "SxPB". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul "CONSTANGELES – Volumul 1", ce va fi lansat de Tranda anul acesta.

"SxPB" - Tranda feat. Grasu XXL & Smiley

Piesa "SxPB" este o colaborare a lui Tranda cu Grasu XXL și Smiley, înregistrată atât în studioul Okapi Sound, cât și la HaHaHa Production, în toamna anului trecut.

"Mi s-a părut un proiect cel puțin interesant de când am început să lucrez la instrumental. Parcă cerea mesajul tabu. Are un aer destul de erotic și intrigant. Progresia muzicală de pe piesă am vrut să fie după aliura individuală a invitaților, să se exprime fiecare cât mai comod din punct de vedere muzical. E marfă că par să fie trei piese într-una și totuși rămâne antrenantă. După ce a tras Grasu strofa, parcă aveam nevoie de un refren vibrant, așa că am mers la Smiley la studio și acolo Serban a mai adus un un plus de armonie pe instrumental la partea de refren. Toată sesiunea cu ei a decurs foarte natural și spontan și asa s-a produs și refrenul", a spus Tranda.

Clipul a fost filmat sub regia lui Iulian Moga, la Hotel Sarroglia, București, pe parcursul unei singure zile.

"Pentru videoclip, am intrat în discuții cu Iulian Moga. El a rezonat imediat cu piesa de când i-am trimis-o și scenariul a fost pus la punct destul de repede. Clipul poate părea contondent pentru unii, dar mi se pare ca are dinamica potrivită în concordanță cu piesa. Cât despre echipa de filmare… s-a mișcat fin, fetele din clip s-au descurcat bine și toată treaba asta s-a întâmplat într-o singură zi, timp de 14 ore la Hotelul Sarroglia. În altă ordine de idei, proiectul mai atrage atenția asupra unui aspect, și anume nu uita să te protejezi când te distrezi și acolo Love+ ne-a susținut pe deplin."

Luna februarie va fi una plină de muzică din partea lui Tranda, urmând să fie prezentat primul volum al proiectului "CONSTANGELES" – material care va fi lansat pe pagina oficială de YouTube Okapi Sound și pe iTunes. "CONSTANGELES – Volumul 1" conține opt piese - printre care se numără "Fără Griji", "Dimineața" și "SxPB" - și colaborări cu Grasu XXL, Smiley, Sore, Cabron, Nane, Deliric și DJ Oldskull.

Tranda, Grasu XXL și Smiley - "SxPB"

Citește mai multe despre Grasu XXLSmileyTranda
RECOMANDARE:Cumpără noul album Grasu XXL - Drumul spre succes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
George Michael a lansat un nou single, "Let Her Down Easy" - AUDIO

George Michael a dezvăluit primul single de pe noul album "Symphonica". Piesa se numește "Let Her Down Easy" și este...

Închide