Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Toulouse Lautrec a lansat clipul "Nu se termină aşa" - VIDEO

Formaţia Toulouse Lautrec a dezvăluit un nou single de pe următorul album de studio. Piesa se intitulează "Nu se termină aşa" şi beneficiază de un videoclip regizat de solistul trupei, Cătălin Rulea.
Toulouse Lautrec: Cătălin Rulea, Călin Hangar, Bogdan Dragomiroiu

Toulouse Lautrec: Cătălin Rulea, Călin Hangar, Bogdan Dragomiroiu

Band-ul a ales să încheie turneul susţinut în ţară pentru promovarea celui de-al doilea material ("Extraordinar") printr-un recital live antrenant susţinut în Energiea. Toulouse Lautrec a revenit în cadrul emisiunii radiofonice Guerrilive, punctând câteva dintre piesele cunoscute aflate pe primul album ("Heroes"), dar şi creaţii mai noi. "Nu se termină aşa" este un imn de susţinere a postului de radio aflat într-o perioadă sumbră, însă melodia poate fi catalogată şi ca una despre iubire.

Piesa este despre viață, în general, și despre dragoste, în particular. Pentru noi, nu se termină așa chiar dacă se termină așa." - Cătălin Rulea

De asemenea, artistul a punctat că a avut drept sursă de inspiraţie în creionarea versurilor şi filmul "The Million Dollar Hotel". Clipul ne introduce în sediul de unde postul de radio emite, ascultătorii făcând astfel cunoştinţă cu realizatorii şi producătorii emisiunilor. Acesta a fost produs de Creative Laboratories, proiectul frontman-ului, filmat de acesta şi de fotograful Claudiu Popescu, iar de editare s-a ocupat monteur-ul de film şi componentul trupei Pixels, Tudor D Popescu.

Legat de viitorul album, am aflat că acesta va deţine influenţe din genurile jazz-blues şi pop-disco, fiind şanse mari să fie scris doar în limba română.

 TOULOUSE LAUTREC - "Nu se termină aşa"

Citește mai multe despre Bogdan DragomiroiuCătălin RuleaPixels
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește transformările din noul sezon "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

"Te cunosc de undeva", emisiunea în cadrul căreia oameni din industria muzicală românească intră în pielea altor vedete, a ajuns...

Închide