Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Tom Odell, cover după Lana Del Rey ("Video Games") - VIDEO

Invitat la BBc Radio 1, Tom Odell a interpretat un cover după primul hit lansat de Lana Del Rey, "Video Games". Urmărește prestația în articol.

Tom Odell

Deși nu s-a mai auzit nimic de Tom Odell în ultima vreme, tânărul artist care a primit premiul Critic’s Choice la Brit Awards 2013 fără a avea un album lansat se menține încă în preferințele britanicilor. Deși nu are momentan niciun single nou de promovat, Odell a fost invitat recent la BBC Radio 1's Live Lounge. În cadrul emisiunii, artistul a interpretat un cover după "Video Games", hitul lansat de Lana Del Rey în 2011.

Tom Odell, pe care vi l-am prezentat și la JoinNewArtist, este un muzician britanic în vârstă de 23 de ani, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Albumul de debut "Long Way Down" a fost lansat pe 24 iunie, intrând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia. Pentru acest disc, Tom Odell a lucrat cu producătorul Dan Grech-Marguerat. Într-un interviu pentru Hungertv.com, artistul a mărturisit că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele lui sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

Pur și simplu scriu despre lucruri pe care le simt. Am descoperit că scriu piese mult mai bune dacă sunt onest, astfel că scriu despre ceea ce trăiesc. Poate deveni un pic ciudat atunci când prietenii sau fostele iubite se regăsesc în piese. Dar este incredibil cum poți să faci asta. Cred că se numește "licență artistică" - Tom Odell.

VIDEO: Tom Odell - "Video Games" (cover Lana Del Rey)

Citește mai multe despre Lana Del ReyTom Odell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Valentine's Day, Proconsul lansează "Ești fata pentru care cânt" - LYRIC VIDEO

Cei de la Proconsul au lansat o nouă melodie special pentru Valentine's Day. Aceasta se intitulează "Ești fata pentru care...

Închide