Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Tiesto a lansat "Red Lights" - VIDEOCLIP

DJ-ul olandez Tiesto a lansat videoclipul noului single "Red Lights". Piesa este primul extras de pe cel de-al 5-lea său album, ce va apărea pe piață anul acesta.
Tiesto -

Tiesto - "Red Lights" (secvență videoclip)

Tiesto a dezvăluit un nou videoclip, realizat pentru promovarea single-ului "Red Lights". Piesa oferă fanilor un prim teaser cu privire la sound-ul următorului său album, la care încă se lucrează. Noul disc, ce nu are încă un titlu, va fi lansat anul acesta sub egida Universal Music. Acesta va fi cel de-al 5-lea album de studio din discografia DJ-ului olandez, după "In My Memory" (2001), "Just Be" (2004), "Elements of Life" (2007) și "Kaleidoscope" (2009).

Tijs Verwest, alias Tiesto, și-a început cariera în 1985. Producătorul s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoștea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în fața a milioane de spectatori și telespectatatori, Tiesto a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți DJ, producători și remixeri ajunși vreodată în spatele platanelor.

Producătorul olandez are în palmares o nominalizare la Premiile Grammy, în categoria Best Electronic/Dance Album, primită în 2008 pentru discul "Elements of Life", precum și multiple premii acordate de MTV, TMF, WMC Awards Miami, Ibiza DJ Awards, ID&T Dutch DJ Award. În plus, DJ Magazine l-a denumit 3 ani la rând "DJ-ul nr. 1 din lume". Din perspectiva fanilor, Tiesto este un artist care își transpune întotdeauna sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

VIDEOCLIP: Tiesto - "Red Lights"

Citește mai multe despre Tiesto
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Melanie Martinez a lansat primul său videoclip, "Dollhouse"

Melanie Martinez, singura "păpușă în mărime naturală" despre care vă povesteam la JOInewArtist, a lansat primul său videoclip. Piesa promovată...

Închide