Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Theory of Mind va lansa primul videoclip alături de un EP

Trupa Theory of Mind se pregăteşte de lansarea primului videoclip oficial din carieră şi totodată a unui EP. Dublul eveniment va fi marcat printr-un concert în Club Control din Bucureşti.
Trupa Theory of Mind: Vladimir Bosînceanu, Andrei Bosînceanu, Alex Cos şi Tudor Bilt

Trupa Theory of Mind: Vladimir Bosînceanu, Andrei Bosînceanu, Alex Cos şi Tudor Bilt

La un an de la debutul lor pe scena alternativă, formaţia Theory of Mind a pregătit un nou material discografic. EP-ul intitulat "I Felt The Sun" va conține două melodii plus o serie de remixuri la piesa omonimă.

"I Felt The Sun" este o melodie pe care Vladimir o fredona încă de mic (dorind s-o materializeze într-un cantec matur, dar nefiind în stare să o ducă la capăt pentru mult timp). Melodia abordează tema dragostei și dezămagirea survenită, culminând cu un refren psihedelic care te readuce pe plaiurile copilăriei. Aceasta poate fi descărcată gratis accesând un link. Conceptul videoclipului poartă semnătura regizorală a lui Hypno și va ilustra starea emoțională redată în versurile piesei.

Cea de-a doua compoziție originală a EP-lui intitulată "Summer Waves" te îndeamnă la meditație și autoreflecție. Solistul este de părere că este de preferat ca atunci când suferi sau te simți pierdut să te oprești și să te privești din exterior mergând încet spre interior în căutarea sentimentelor tale adevărate.

Proiecția în premieră a primului videoclip Theory of Mind urmată de concertul trupei vor avea loc pe 27 februarie în Control Club începând cu ora 21:00. Biletele, în valoare de 15 lei, vor fi disponibile la intrare.

THEORY OF MIND - I Felt The Sun ( Colaj Video)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Theory of Mind
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imagine Dragons, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre Imagine Dragons, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex,...

Închide