Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

The Cure revine cu un album nou în 2014

Cei de la The Cure vor să lanseze un nou album, după o perioadă de pauză de 6 ani. De asemenea, grupul are în plan o serie de concerte și DVD-uri live.
The Cure

The Cure

Noul material al trupei The Cure a fost înregistrat în perioada 2006-2008, în același timp cu albumul "4:13 Dream", apărut în urmă cu 6 ani. Zvonurile spun că titlul noului disc va fi "4:14 Scream", însă acest lucru nu a fost confirmat. Tot în 2014, The Cure va lansa o serie de DVD-uri live și va susține un turneu, în stilul celui din 2002. "Trilogy" a însemnat mai multe concerte în Bruxelles și Berlin, în cadrul cărora trupa a a cântat integral albumele "Pornography", "Disintegration" și "Bloodflowers". Experiența a mai fost repetată în 2011, când turneul "Reflections" a inclus interpretarea completă a discurilor "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds" și "Faith".

Albumul "4:13 Dream" a debutat pe locul 16 în topul Billboard 200, cu aproximativ 24.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Discul a inclus melodii compuse inițial pentru materialul "The Head on the Door" din 1985.

The Cure a luat naștere în 1976, în West Sussex, Anglia. De-a lungul timpului, componența trupei a suferit schimbări, doar solistul și chitaristul Robert Smith fiind un membru constant. Albumul de debut a apărut la sfârșitul anilor '70 și a dat hitul "Boys Don't Cry". Rapid, formația s-a impus în noul val revoluționar de punk rock din Marea Britanie, din acea perioadă. Discografia The Cure înseamnă 13 albume de studio, 10 EP-uri și 37 de single-uri.

 The Cure - "Friday I'm In Love"

Citește mai multe despre The Cure
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la Street Heroes 2014

Pe 8 februarie, la Turbohalle, publicul este invitat la 24 de ore de distracție non-stop cu artiști precum M.O.P., Massappeals,...

Închide