Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

The Cure revine cu un album nou în 2014

Cei de la The Cure vor să lanseze un nou album, după o perioadă de pauză de 6 ani. De asemenea, grupul are în plan o serie de concerte și DVD-uri live.

Publicat

pe

The Cure
The Cure │ FOTO: www.facebook.com

Noul material al trupei The Cure a fost înregistrat în perioada 2006-2008, în același timp cu albumul "4:13 Dream", apărut în urmă cu 6 ani. Zvonurile spun că titlul noului disc va fi "4:14 Scream", însă acest lucru nu a fost confirmat. Tot în 2014, The Cure va lansa o serie de DVD-uri live și va susține un turneu, în stilul celui din 2002. "Trilogy" a însemnat mai multe concerte în Bruxelles și Berlin, în cadrul cărora trupa a a cântat integral albumele "Pornography", "Disintegration" și "Bloodflowers". Experiența a mai fost repetată în 2011, când turneul "Reflections" a inclus interpretarea completă a discurilor "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds" și "Faith".

Albumul "4:13 Dream" a debutat pe locul 16 în topul Billboard 200, cu aproximativ 24.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Discul a inclus melodii compuse inițial pentru materialul "The Head on the Door" din 1985.

The Cure a luat naștere în 1976, în West Sussex, Anglia. De-a lungul timpului, componența trupei a suferit schimbări, doar solistul și chitaristul Robert Smith fiind un membru constant. Albumul de debut a apărut la sfârșitul anilor '70 și a dat hitul "Boys Don't Cry". Rapid, formația s-a impus în noul val revoluționar de punk rock din Marea Britanie, din acea perioadă. Discografia The Cure înseamnă 13 albume de studio, 10 EP-uri și 37 de single-uri.

 The Cure - "Friday I'm In Love"

Trending