Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

The Cure revine cu un album nou în 2014

Cei de la The Cure vor să lanseze un nou album, după o perioadă de pauză de 6 ani. De asemenea, grupul are în plan o serie de concerte și DVD-uri live.
The Cure

The Cure

Noul material al trupei The Cure a fost înregistrat în perioada 2006-2008, în același timp cu albumul "4:13 Dream", apărut în urmă cu 6 ani. Zvonurile spun că titlul noului disc va fi "4:14 Scream", însă acest lucru nu a fost confirmat. Tot în 2014, The Cure va lansa o serie de DVD-uri live și va susține un turneu, în stilul celui din 2002. "Trilogy" a însemnat mai multe concerte în Bruxelles și Berlin, în cadrul cărora trupa a a cântat integral albumele "Pornography", "Disintegration" și "Bloodflowers". Experiența a mai fost repetată în 2011, când turneul "Reflections" a inclus interpretarea completă a discurilor "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds" și "Faith".

Albumul "4:13 Dream" a debutat pe locul 16 în topul Billboard 200, cu aproximativ 24.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Discul a inclus melodii compuse inițial pentru materialul "The Head on the Door" din 1985.

The Cure a luat naștere în 1976, în West Sussex, Anglia. De-a lungul timpului, componența trupei a suferit schimbări, doar solistul și chitaristul Robert Smith fiind un membru constant. Albumul de debut a apărut la sfârșitul anilor '70 și a dat hitul "Boys Don't Cry". Rapid, formația s-a impus în noul val revoluționar de punk rock din Marea Britanie, din acea perioadă. Discografia The Cure înseamnă 13 albume de studio, 10 EP-uri și 37 de single-uri.

 The Cure - "Friday I'm In Love"

Citește mai multe despre The Cure
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la Street Heroes 2014

Pe 8 februarie, la Turbohalle, publicul este invitat la 24 de ore de distracție non-stop cu artiști precum M.O.P., Massappeals,...

Închide