Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

TEASER: Vunk feat Andra - "Numai la doi"

Colaborare dintre Andra și Vunk se va bucura de un videoclip a cărui lansare va avea loc mâine, 13 februarie. Până atunci, urmăriți un teaser pe InfoMusic.
Secvență teaser Vunk feat. Andra -

Secvență teaser Vunk feat. Andra - "Numai la doi"

"Numai la doi" a fost cântată în premieră la Media Music Awards 2013. Single-ul este extras de pe albumul trupei Vunk "Nu scapa nimeni", lansat în 2012. Totodată, acesta este numele concertului pe care formația Vunk îl va susține pe 6 martie, în Hard Rock Cafe. Videoclipul va apărea pe YouTube cu o zi înainte de Valentine's Day, pe 13 februarie.

Cu băieții de la VUNK mă întâlneam la toate evenimentele și era păcat să nu facem o piesă împreună. Așa s-a născut "Numai la doi", un single care mie îmi place foarte tare, a declarat Andra.

Recent, videoclipurile lansate de Andra și Vunk, "Inevitabil va fi bine" și "Așa, și?" au fost interzise la TV, de către CNA întrucât includ plasări de produse, iar fără a fi menționat acest lucru. Pentru a fi din nou difuzate, clipurile trebuie modificate astfel încât să fie în concordanță cu legea. După aflarea veștii, cei de la Vunk au dat o replică video și o declarație oficială în care susțin că interzicerea nu este o soluție și ar trebui găsite modalități prin care videoclipurile cu plasări de produse să poata fi difuzate și la televizor.

TEASER: Vunk feat Andra - "Numai la doi"

Citește mai multe despre AndraVunk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO VIRAL: Varianta românească la Pharrell Williams - "Happy"

"Sunt fericit în București, România" este mesajul transmis de peste 50 de persoane. Regizat de Virgil Nicolaescu aka John, clipul...

Închide