Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Urmărește un teaser al noului videoclip Paris Hilton, "Never Be Alone"

Paris Hilton face trimitere la Madonna și Marilyn Monroe în noul videoclip regizat de Solmaz Saberi, "Never Be Alone". Urmărește teaser-ul clipului în articol.
Paris Hilton -

Paris Hilton - "Never Be Alone" (secvență videoclip)

Cu doar câteva zile înaintea zilei sale de naștere, Paris Hilton dezvăluie un teaser al noului videoclip "Never Be Alone". Cu un stil vestimentar ce nu poate trece neobservat, Paris pozează cum știe mai bine pentru regizorul Solmaz Saberi, în clip fiind incluse și imagini cu două dintre marile dive ale muzicii și divertismentului: Madonna și Marilyn Monroe.

"Iubesc teaser-ul acestui videoclip sexy realizat pentru noul meu single, "Never Be Alone"", a transmis Paris Hilton pe Tweeter celor peste 12 milioane de abonați.

Paris Hilton pregătește pentru fanii săi și alte surprize. Artista va lansa în curând un nou album sub egida Cash Money Records, ce va include colaborări cu Snoop Dogg, LMFAO și Flo Rida. În perioada următoare, Paris va fi ocupată cu finalizarea pieselor. Artista se va întoarce, astfel, în curând în Miami pentru a lucra la album.

În ce privește colaborările de pe noul disc, deși este încântată până acum de rezultat, artista a mărturisit că și-ar dori ca Nicki Minaj să apară de asemenea pe una dintre piese.

"Cred că are un stil foarte interesant. Este foarte cool, are o prezență de spirit care te binedispune și îmi place muzica ei", a declarat Paris Hilton într-un interviu acordat recent.

Paris Hilton a lansat primul său album în 2006. "Paris" a primit în general review-uri pozitive, Allmusic considerând că piesele sunt mai interesante și mai fresh decât orice altceva lansat de Britney Spears sau Jessica Simpson. Discul s-a vândut în peste 200.000 de copii în SUA, single-ul "Stars Are Blind" beneficiind de o promovare masivă pe posturile de radio de pretutindeni.

Paris Hilton - "Never Be Alone" (Teaser Videoclip)

Citește mai multe despre Paris Hilton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thy Veils a lansat "Adâncime" - VIDEOCLIP

Thy Veils a lansat un videoclip pentru varianta live a piesei "Adâncime". Melodia va fi inclusă pe noul album al...

Închide