Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

TEASER: Avicii lansează clipul "Addicted To You"

Single-ul "Addicted To You" va beneficia în curând de un videoclip, inspirat de celebra poveste de iubire dintre Bonnie și Clyde. Urmărește teaser-ul pe InfoMusic.
Secvențe teaser Avicii -

Secvențe teaser Avicii - "Addicted To You"

După lansarea unui lyric video interesant, Avicii prezintă un teaser pentru videoclipul "Addicted To You". Inițial, single-ul a fost lansat doar în Australia, în noiembrie anul trecut. Ulterior s-a anunțat că acesta va avea parte de o lansare oficială la nivel internațional, pe 7 aprilie. "Addicted To You" este cel de-al patrulea extras de pe albumul de debut al DJ-ului suedez, "True". Melodia a fost compusă de Tim Bergling, Ash Pournouri, Mac Davis și Josh Krajcik, iar vocea feminină îi aparține artistei americane de folk rock Audra Mae.

La numai 24 de ani, Avicii este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din ultimii ani. Cu un profit de 12 milioane de lire sterline înregistrat în 2012, acesta a ocupat locul 6 în topul celor mai bine plătiți DJ din lume în 2012, publicat de revista Forbes. În prezent, Avicii promovează albumul de debut, pe care l-a lansat în luna septembrie 2013. Intitulat "True", materialul include colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac DavisMike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons. De pe disc au mai fost lansate single-urile: "Wake Me Up", "You Make Me" și "Hey Brother".

TEASER: Avicii - "Addicted To You"

Citește mai multe despre Avicii
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Subcarpați a lansat "Rău necesar" - VIDEOCLIP

Subcarpați a lansat videoclipul noului single "Rău necesar". Piesa este un pseudo-cover după Roy Ayers ("We live in Brooklyn") și...

Închide