Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Urmărește transformările din noul sezon "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

"Te cunosc de undeva", emisiunea în cadrul căreia oameni din industria muzicală românească intră în pielea altor vedete, a ajuns la sezonul cu numărul patru. Noul juriu format din Monica Anghel, Pepe, Andrei Aradits și Delia a stabilit ce concurenți au reușit să se apropie cel mai mult de personajul imitat. Urmărește-le prestațiile în articol.
Andreea Bănică o imită pe Lady Gaga la

Andreea Bănică o imită pe Lady Gaga la "Te cunosc de undeva!"

Primul episod al noului sezon "Te cunosc de undeva!" i-a adus pe scenă pe Andreea Bănică, Elena Ionescu, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, Florin Ristei și Alex Mațaev. Deși formatul show-ului a fost păstrat, începutul sezonului 4 a adus și schimbări. Noul juriu este format din Monica Anghel, Pepe, Andrei Aradits și Delia, cei patru inaugurând prima emisiune din sezon printr-o transformare în ton cu linia show-ului "Te cunosc de undeva!". Monica Anghel și Andrei Aradits i-au imitat astfel pe Liza Minelli și Joel Grey, Delia și Pepe intrând în pielea lui Jennifer Lopez și a lui Pitbull.

În ce-i privește pe concurenți, lista artiștilor imitați include nume precum Lady Gaga, Corina Chiriac, Nicole Scherzinger, Aloe Blacc, Elvis Presley, Maitre Gims, Monica Anghel și Pink. În fruntea clasamentului s-a poziționat Raluk, aceasta însumând 58 de puncte, podiumul fiind completat de Alex Velea și Florin Ristei. Interpretarea lui Alex Mațaev a fost cea mai slabă în opinia juriului, acesta poziționându-se pe ultimul loc.

Săptămâna viitoare, cei opt concurenți îi vor imita pe Freddie Mercury, Bruno Mars, Jason Derulo, Connect-R, Dan Spataru, Cabron, Gabriella Cilmi și Katy Perry.

Monica Anghel și Andrei Aradits: Liza Minelli feat. Joel Grey - "Money"

Delia și Pepe: Jennifer Lopez feat. Pitbull - "Live it up"

Andreea Bănică: Lady Gaga - "Applause"

Nicole Cherry: Corina Chiriac - "Inimă, nu fi de piatră"

Florin Ristei: Nicole Scherzinger - "Jai Ho"

Doru Todoruț: Aloe Blacc - "Wake Me Up"

Alex Mataev: Elvis Presley - "Always on My Mind"

Raluka: Maitre Gims - "Bella"

Alex Velea: Monica Anghel - "Dau viața mea"

Elena Ionescu: Pink - "True Love"

Citește mai multe despre Alex VeleaAndreea BănicăDelia MatacheElena IonescuFlorin RisteiMonica AnghelNicole CherryPepeRaluka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kylie Minogue feat. Enrique Iglesias - "Beautiful" - AUDIO

Colaborarea inedită dintre Kylie Minogue și Enrique Iglesias a avut premiera la radio. "Beautiful" se regăsește pe noile albume ale...

Închide