Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

t.A.T.u revine după 6 ani cu un single nou

Celebrul duo din Rusia, t.A.T.u revine după o pauză de 6 ani cu un single nou. Acesta va fi lansat chiar de Valentine's Day, pe 14 februarie.

Publicat

pe

t.A.T.u - Re-Invention
t.A.T.u - Re-Invention │ FOTO: www.facebook.com

Tinerele rusoaice care au șocat industria muzicală în 1999 cu imaginea de școlărițe lesbiene și rebele, revin în 2014. Lena Katina și Yulia Volkova au anunțat pe pagina de Facebook că se reunesc după 6 ani de pauză și lansează un single nou, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit. Melodia va fi interpretată în premieră în cadrul spectacolului "Big Love Show" de la Olympisky, Moscova. Evenimentul va aniversa ziua îndrăgostițiilor, Valentine's Day.

De asemenea, t.A.T.u a postat o imagine alb negru, ce pare a fi artwork-ul viitorului album, despre care se zvonește că se numește "The Re-Invention". Acesta ar fi cel de-al patrulea disc al trupei, după "Waste Management" din 2009. Cu toate că s-a bucurat de recenzii favorabile, care chiar l-au numit cel mai bun material al formației, vânzările nu s-au ridicat așteptărilor, fiind cel mai prost vândut album t.A.T.u.

Recent, Lena și Yulia au cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Duo-ul a interpretat "Not Gonna Get Us", single-ul din 2003, în varianta în limba rusă. Pe cele de la t.A.T.u am avut ocazia să le vedem live la Vocea României, în 2012, unde au cântat "All The Things She Said" și "All About Us".

 t.A.T.u - Nas ne dogonyat (live JO Soci 2014)

Comentează

Trending