Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

t.A.T.u revine după 6 ani cu un single nou

Celebrul duo din Rusia, t.A.T.u revine după o pauză de 6 ani cu un single nou. Acesta va fi lansat chiar de Valentine's Day, pe 14 februarie.
t.A.T.u - Re-Invention

t.A.T.u - Re-Invention

Tinerele rusoaice care au șocat industria muzicală în 1999 cu imaginea de școlărițe lesbiene și rebele, revin în 2014. Lena Katina și Yulia Volkova au anunțat pe pagina de Facebook că se reunesc după 6 ani de pauză și lansează un single nou, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit. Melodia va fi interpretată în premieră în cadrul spectacolului "Big Love Show" de la Olympisky, Moscova. Evenimentul va aniversa ziua îndrăgostițiilor, Valentine's Day.

De asemenea, t.A.T.u a postat o imagine alb negru, ce pare a fi artwork-ul viitorului album, despre care se zvonește că se numește "The Re-Invention". Acesta ar fi cel de-al patrulea disc al trupei, după "Waste Management" din 2009. Cu toate că s-a bucurat de recenzii favorabile, care chiar l-au numit cel mai bun material al formației, vânzările nu s-au ridicat așteptărilor, fiind cel mai prost vândut album t.A.T.u.

Recent, Lena și Yulia au cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Duo-ul a interpretat "Not Gonna Get Us", single-ul din 2003, în varianta în limba rusă. Pe cele de la t.A.T.u am avut ocazia să le vedem live la Vocea României, în 2012, unde au cântat "All The Things She Said" și "All About Us".

 t.A.T.u - Nas ne dogonyat (live JO Soci 2014)

Citește mai multe despre t.A.T.u
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Queen a stabilit un nou record

Queen este singura trupă care a reușit să vândă până acum în UK peste 6 milioane de copii ale unui...

Închide