Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Stres a lansat "Blană" - VIDEOCLIP

"Fac muzică de pus în ramă / E bla bla blană / O dau bla bla blană" cântă Stres pe noul single, care se bucură de un videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Stres -

Stres - "Blana"

Stres, membrul trupei Haarp Cord, a lansat noul videoclip "Blană". Melodia promovează EP-ul solo, cu același nume, pe care rapperul îl va lansa anul acesta. Clipul, din care nu lipsește blana, a fost regizat de Ionuț Trandafir, adică Trandafilm. Instrumentalul a fost compus de Lu-K Beats, iar versurile sunt semnate de Stres. Înregistrările s-au desfășurat în studioul PacPacStudio, iar aranjamentele muzicale și masterul au fost realizate de ALAN și Karie.

În prezent, Stres se află în turneu național cu trupa Haarp Cord. După finalizarea acestuia, rapperul vrea să se concentreze pe cariera solo și proiectul Holy Guns.

Haarp Cord s-a format în 2011 și a însemnat Tudor Sișu, Pacha Man, Cedry2k și Dragonu' aka 47. După an, Sișu a intrat în pușcărie, Pacha Man a renunța la formație, în schimb Cabron s-a alăturat grupului. Cedry2k, Dragonu și Cabron au lansat împreună albumul "Vremurile din urmă". În 2013, din Haarp Cord fac parte Sișu TudorDragonu' AKA 47, Stres și Tecko Starr.

VIDEOCLIP: Stres - "Blană"

Citește mai multe despre Tranda
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mara a lansat noul clip "Summer Delight" - VIDEO

Solista Mara a făcut public un nou videoclip la melodia "Summer Delight", extrasă de pe albumul "In Love with Love"....

Închide