Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Stres a lansat "Blană" - VIDEOCLIP

"Fac muzică de pus în ramă / E bla bla blană / O dau bla bla blană" cântă Stres pe noul single, care se bucură de un videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Stres - "Blana"
Stres - "Blana" │ FOTO: www.facebook.com

Stres, membrul trupei Haarp Cord, a lansat noul videoclip "Blană". Melodia promovează EP-ul solo, cu același nume, pe care rapperul îl va lansa anul acesta. Clipul, din care nu lipsește blana, a fost regizat de Ionuț Trandafir, adică Trandafilm. Instrumentalul a fost compus de Lu-K Beats, iar versurile sunt semnate de Stres. Înregistrările s-au desfășurat în studioul PacPacStudio, iar aranjamentele muzicale și masterul au fost realizate de ALAN și Karie.

În prezent, Stres se află în turneu național cu trupa Haarp Cord. După finalizarea acestuia, rapperul vrea să se concentreze pe cariera solo și proiectul Holy Guns.

Haarp Cord s-a format în 2011 și a însemnat Tudor Sișu, Pacha Man, Cedry2k și Dragonu' aka 47. După an, Sișu a intrat în pușcărie, Pacha Man a renunța la formație, în schimb Cabron s-a alăturat grupului. Cedry2k, Dragonu și Cabron au lansat împreună albumul "Vremurile din urmă". În 2013, din Haarp Cord fac parte Sișu TudorDragonu' AKA 47, Stres și Tecko Starr.

VIDEOCLIP: Stres - "Blană"

Trending