Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Stella Anița și Andrei Chermeleu (Vocea României), din nou pe scenă

Stella Anița și Andrei Chermeleu își fac prima apariție în public împreună după participarea la Vocea României, alături de colegii lor din trupa de coveruri "Colors In Stereo". Concertul va avea loc miercuri, 12 februarie, la Studio Hermes din București.

Stella Anița și Andrei Chermeleu

Deși emisiunea de televiziune le-a adus mii de fani, Stella Anița și Andrei Chermeleu au preferat să petreacă o lună de zile în sala de repetiții alături de colegii lor Bogdan Ionescu - chitară, Marian Hâncu- clape și Robert Acsintoaie - bass pentru a pregăti un repetoriu variat, asupra căruia și-au pus amprenta personală (toate piesele sunt reorchestrate în manieră Colors In Stereo) și să îl facă să sune foarte bine.

"Vocea României a fost o experiență extraordinară, pe care am repeta-o oricând cu plăcere, însă nimic nu se compară cu bucuria de a fi pe scenă, foarte aproape de public. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim cu fanii noștri într-o atmosferă de club", mărturisesc Stella și Andrei.

Formația Colors In Stereo a fost înființată în 2011 de către Stella Anița, Andrei Chermeleu și Bogdan Ionescu din dorința de a aduce ceva diferit în zona muzicii cover din România. Piesele din repertoriu sunt energice, calde, pozitive și reorchestrate în maniera Colors In Stereo.

Stella Anița a cântat ca backing vocals pentru Sanda Ladoși la Eurovision, a colaborat cu trupa Sistem pentru piesele "Never" și "Soare". A fost difuzată la radio alături de DJ Andi cu melodiile "Freedom" și "Hapiness", sau alături de Matteo cu "Push It".

Colors In Stereo - "This Love" (cover Maroon 5)

Citește mai multe despre Andrei ChermeleuStella Anița
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Arctic Monkeys a lansat "Do I Wanna Know?" în varianta acustică

Cei de la Arctic Monkeys au înregistrat o variantă acustică a single-ului "Do I Wanna Know?". Clipul alb negru, a...

Închide