Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Spectacolele Shadowland au fost anulate - DETALII

Reprezentațiile Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului au fost anulate, anunță organizatorul Events. Decizia a fost determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de volumul mic de bilete vândute.
Imagine din spectacolul Shadowland

Imagine din spectacolul Shadowland

Decizia anulării spectacolelor Shadowland programate pentru 23 și 24 februarie la Sala Palatului a fost determinată de numărul redus de bilete vândute până în acest moment. Publicul a manifestat un interes scăzut pentru acest gen de spectacole. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată în termen de o lună de zile de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Prețurile biletelor au pornit de la 125 de lei, categoria VIP ajungând la 200 de lei. Spectacolul Shadowland trebuia să marcheze o premieră în România.

Organizatorul Events le cere scuze cumpărătorilor de bilete, mulțumindu-le pentru înțelegere. Pentru recuperarea banilor, aceștia sunt rugați să se adreseze în perioada 1 – 31 martie punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele. În cazul biletelor achiziționate online, cumpărătorii trebuie să trimită o solicitare la adresa [email protected] și să returneze biletele în original până la data limită la biroul Eventim din strada Polonă nr. 15, Sector 1, București.

Shadowland este un spectacol pus în scenă de Pilobolus,  o trupă de dansatori cu abilități incredibile. Coregrafia lor implică mișcări de gimnastică și întoarceri ce necesită o flexibilitate nenaturală. În 2007, dansatorii au fost invitații speciali ai premiilor Oscar și au uimit audiența aducând un omagiu unor filme celebre ca „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada”, „Snakes on a Plane”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De ziua lui, Virgil Ianțu este preocupat, nu relaxat

Turneul național ce promovează albumul său de debut și un nou sezon al emisiunii "Vrei să fii milionar" îl țin...

Închide