Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place" - VIDEOCLIP

Speak a lansat videoclipul melodiei "Lasă-mă-mi place" cântată în colaborare cu Raluka și DOC.
Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC -

Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

Single-ul a luat naștere în studiourile HaHaHa Production, iar claborarea a fost o întâmplare care s-a creat într-o seară. Videoclipul este regizat de Iulian Moga și îi prezintă pe Speak și DOC care încearcă să o cucerească pe Raluka, o divă care atrage atenția tuturor bărbaților și care se lasă greu de cucerit. "Lasă-mă-mi place" reprezintă prima colaborare a lui DOC cu HaHaHa Production.

În seara în care Raluka a venit la noi la studio, nu era în plan să facem o piesă împreună...eu sincer îmi doream mai mult să o agăț. :) Poate că asta își dorea și DOC...cert e că această colaborare a ieșit dintr-o joacă, într-o seară relaxată la studio - Speak.

M-am simțit foarte bine colaborând cu Speak și DOC pentru această piesă, atitudinea lor m-a măgulit de-a dreptul. Piesa este inspirată dintr-o situație reală, tipică fetelor indecise, când nu ești sigură dacă da sau dacă nu - Raluka.

Piesa a ieșit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak și a întregii echipe HaHaHa, într-o zi de studio. Raluka s-a potrivit mănușă cu refrenul, iar noi am râs mult făcând această piesă. A ieșit din pură bună dispoziție și sper să producă același lucru - DOC.

VIDEOCLIP: Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

Citește mai multe despre Raluka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Acces concert Deep Purple - Parcarea Sălii Polivalente va fi închisă

Organizatorii concertului Deep Purple de la București au anunțat că parcarea Sălii Polivalente va fi indisponibilă. Spectatorilor li se recomandă...

Închide