Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place" - VIDEOCLIP

Speak a lansat videoclipul melodiei "Lasă-mă-mi place" cântată în colaborare cu Raluka și DOC.

Publicat

pe

Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"
Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

Single-ul a luat naștere în studiourile HaHaHa Production, iar claborarea a fost o întâmplare care s-a creat într-o seară. Videoclipul este regizat de Iulian Moga și îi prezintă pe Speak și DOC care încearcă să o cucerească pe Raluka, o divă care atrage atenția tuturor bărbaților și care se lasă greu de cucerit. "Lasă-mă-mi place" reprezintă prima colaborare a lui DOC cu HaHaHa Production.

În seara în care Raluka a venit la noi la studio, nu era în plan să facem o piesă împreună...eu sincer îmi doream mai mult să o agăț. :) Poate că asta își dorea și DOC...cert e că această colaborare a ieșit dintr-o joacă, într-o seară relaxată la studio - Speak.

M-am simțit foarte bine colaborând cu Speak și DOC pentru această piesă, atitudinea lor m-a măgulit de-a dreptul. Piesa este inspirată dintr-o situație reală, tipică fetelor indecise, când nu ești sigură dacă da sau dacă nu - Raluka.

Piesa a ieșit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak și a întregii echipe HaHaHa, într-o zi de studio. Raluka s-a potrivit mănușă cu refrenul, iar noi am râs mult făcând această piesă. A ieșit din pură bună dispoziție și sper să producă același lucru - DOC.

VIDEOCLIP: Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending