Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place" - VIDEOCLIP

Speak a lansat videoclipul melodiei "Lasă-mă-mi place" cântată în colaborare cu Raluka și DOC.
Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC -

Secvențe videoclip Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

Single-ul a luat naștere în studiourile HaHaHa Production, iar claborarea a fost o întâmplare care s-a creat într-o seară. Videoclipul este regizat de Iulian Moga și îi prezintă pe Speak și DOC care încearcă să o cucerească pe Raluka, o divă care atrage atenția tuturor bărbaților și care se lasă greu de cucerit. "Lasă-mă-mi place" reprezintă prima colaborare a lui DOC cu HaHaHa Production.

În seara în care Raluka a venit la noi la studio, nu era în plan să facem o piesă împreună...eu sincer îmi doream mai mult să o agăț. :) Poate că asta își dorea și DOC...cert e că această colaborare a ieșit dintr-o joacă, într-o seară relaxată la studio - Speak.

M-am simțit foarte bine colaborând cu Speak și DOC pentru această piesă, atitudinea lor m-a măgulit de-a dreptul. Piesa este inspirată dintr-o situație reală, tipică fetelor indecise, când nu ești sigură dacă da sau dacă nu - Raluka.

Piesa a ieșit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak și a întregii echipe HaHaHa, într-o zi de studio. Raluka s-a potrivit mănușă cu refrenul, iar noi am râs mult făcând această piesă. A ieșit din pură bună dispoziție și sper să producă același lucru - DOC.

VIDEOCLIP: Speak feat. Raluka și DOC - "Lasă-mă-mi place"

Citește mai multe despre Raluka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Acces concert Deep Purple - Parcarea Sălii Polivalente va fi închisă

Organizatorii concertului Deep Purple de la București au anunțat că parcarea Sălii Polivalente va fi indisponibilă. Spectatorilor li se recomandă...

Închide