Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Solista Kobra Paige se alătură lineup-ului Metal All Stars la București

Kobra Paige, vocalista trupei metal “Kobra and the Lotus”, se alătură blockbuster-ului Metal All Stars, care va avea loc pe 24 martie, la Romexpo. Kobra va fi exponenta noii generații de metal și va împărți scena cu legendele heavy metal Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladona și Udo Dirkschneider. Urmărește mesajul ei pentru fanii metal din România.
Kobra Paige

Kobra Paige

Flatată de implicarea în proiectul Metal All Stars, artista canadiană a declarat:

“Vom canta piese proprii, poate si ceva Manowar si altele pe care nu le pot divulga. Este o mare onoare  pentru mine, este ca un vis. Il cunosc pe Zakk Wylde, alaturi de care am mai concertat cu trupa si va fi minunat sa cant alaturi de el. Acest turneu va fi mai frumos decat oricare de pana acum. Trupa mea este in ascensiune si suntem extraordinar de nerabdatori sa facem parte din acest mare eveniment mondial, Metal All Stars. Va fi un show extraordinar, pentru ca vor participa nume puternice din diferite trupe, cu atmosfera foarte energica si imprevizibila”.

Ascultă mesajul transmis de Kobra Paige

Trupa “Kobra and the Lotus” a fost fondată în 2008. Kobra Paige este forța motrice din spatele band-ului, spiritul de foc ce propulsează trupa cu viteză uluitoare înainte. Kobra este o pianistă experimentată cu puternice calități vocale, care a studiat muzica clasică la The Royal Music Conservatory din Canada. Artista deține toate calitățile necesare unui lider de trupă: atitudine, carismă, o voce excepțională și o frumusețe uimitoare. Magnetismul ei și impresionantele prestații live au determinat ascensiunea rapidă a trupei. Inspirată de vechea școală heavy metal, trupa a îmbinat trăsăturile puternice și epice ale metalului.

Kobra And The Lotus - 50 Shades Of Evil

Metal All Stars este cel mai important eveniment metal rock al anului 2014 în România. Conceput sub forma unui mini-festival, care durează mai bine de 4 ore, Metal All Stars întruchipează visul suprem al fanului rock, oferind într-un singur pachet o varietate de staruri care și-au lăsat amprenta adânc în istoria muzicii: Phil Anselmo, Zakk Wylde, Max Cavalera, Joey Belladonna, Udo Dirkschneider , Cronos, Brian Fair și mulți alții. Publicul va avea parte de piese ale unor trupe care au scris istoria mondiala a metalului.

Distribuția Metal All Stars:

 • Phil Anselmo (PANTERA, DOWN)
 • Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, ex-OZZY OSBOURNE)
 • Max Cavalera (SEPULTURA, SOULFLY)
 • Joey Belladona (ANTHRAX)
 • Udo Dirkschneider (UDO, ACCEPT)
 • Cronos (VENOM)
 • Rob Blasko Nicholson (OZZY OSBOURNE)
 • Brian Fair (SHADOWS FALL)
 • Ross the Boss (MANOWAR)
 • Jon Donais (ANTHRAX)
 • Jasin Todd (ex-SHINEDOWN)
 • Matt Bachand (SHADOWS FALL)
 • Nick Menza (ex-MEGADETH)
 • Aaron Rossi (MINISTRY, PRONG)
 • Jesse Billson

În funcție de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţurile: 140 de lei (Normal Circle), 175 de lei (Golden Circle), 330 de lei (cu loc).

Citește mai multe despre Kobra Paige
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Muse va avea un puternic sound rock, promite Matt Bellamy

Muse va lansa un nou album, al cărui sound va aminti de perioada de început a trupei. Discul va apărea...

Închide