Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Smiley și Deliric prezintă "Balada lui Cosmin" la inițiativa Sector 7

Cu bine cunoscutul apetit pentru umor și sarcasm, Sector 7 prezintă în ultimul episod ”Nimic Nou 13” o colaborare inedită între Smiley și Deliric. Piesa interpretată se numește "Balada lui Cosmin" și poate fi ascultată în articol.
Smiley și Deliric - ”Balada lui Cosmin”

Smiley și Deliric - ”Balada lui Cosmin”

Sector 7 a apelat la Smiley și Deliric pentru a realiza "cel mai mișto episod #nimicnou de la primele 12 încoace". Piesa "Balada lui Cosmin", ce poate fi ascultată în clipul de mai jos, de la minutul 6, se vrea a fi "hitul iernii târzii".

"Glorie mielului! Nimic nou 13 e aici. Are o conspirație despre gălățeni, o campanie de lepădat filmatul din Moldova, precum și primul featuring ever dintre Smiley și Deliric, toate în cinstea lui Cosmin. Mulțumiri lui Smiley, Deliric, Cosmin și tututor celor de la Hahaha Production."

Despre echipa Sector 7, din care fac parte, printre alții, Sergiu Floroaia și Alex Cotet, se spun multe, dar cel mai bine se descriu chiar membrii săi.

"Sector 7 e un colectiv de oameni talentați, amuzanți și inventivi (și foarte modești, evident) care au o pasiune pentru tot ceea ce ține de internet și video. Scopul nostru declarat este de a ridica ștacheta în ceea ce privește divertismentul online de calitate, din România. (Scopul nedeclarat este să devenim ridicol de faimoși și obscen de bogați, ca apoi să ne retragem într-o republică bananieră fără acord de extrădare cu România). Din rândurile noastre fac parte scenaristi, regizori, comedianți, editori, designeri, programatori și cârciumari, din București și din toată țara, care își dedică timpul liber și resursele proprii dezvoltării de proiecte video ce se adresează unui public online sătul de valorile și vedetele reciclate de canalele mainstream."

Nimic Nou 13 - Smiley și Deliric - "Balada Lui Cosmin"

Citește mai multe despre Deliric 1Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Theory of Mind va lansa primul videoclip alături de un EP

Trupa Theory of Mind se pregăteşte de lansarea primului videoclip oficial din carieră şi totodată a unui EP. Dublul eveniment...

Închide