Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Slipknot începe înregistrarea noului album

Solistul Slipknot, Corey Taylor, a confirmat ca în luna martie trupa va începe înregistrarea noului material discografic. Discul este programat spre lansare în acest an.

Corey Taylor

Sfârșitul lunii februarie vine cu o veste bună pentru fanii Slipknot. Solistul trupei, Corey Taylor, a confirmat ca în luna martie americanii vor începe înregistrarea noului material discografic. Acesta a dezvăluit că din punctul lui de vedere albumul este o combinație între "Iowa" din 2001 și "Vol. 3: (The Subliminal Verses)" lansat în 2004.

Taylor a declarat:

"Am deja versurile pentru cele 17 piese demo compuse și sunt foarte bune. Este povestea noastră iar abordarea este complet diferită de ceea ce am făcut până acum cu Slipknot. Cred că este timpul să spun fanilor istoria trupei așa cum este ea, nu doar din punctul nostru de vedere ci și din afară. Da, o să fie interesant și o să primiți exact ce doriți de la un album Slipknot, chiar mai mult".

Momentan nu se știe cine va înregistra părțile de bass și tobe având în vedere că Paul Gray a murit în 2010, în urma unei supradoze de droguri, iar grupul s-a despărțit de tobosarul Joey Jordison la sfârșitul anului trecut.

Ultimul album Slipknot datează din 2008 și poartă numele "All Hope Is Gone", urmat în 2012 de compilația greatest hits album "Antennas To Hell". Discul conține toate hiturile trupei și conține ca bonus al doilea CD cu înregistrarea concertului susținut la ediția din 2009 la festivalului Download din Marea Britanie unde Slipknot a fost cap de afiș.

Slipknot - "Psychosocial"

Citește mai multe despre Slipknot
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viky Red a lansat un nou videoclip, "Poate"

Viky Red a dezvăluit videoclipul noului single "Poate". Piesa este compusă împreună cu Alex Cotoi și Mocanu Laurențiu, de regia...

Închide