Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Single nou Editors - "Sugar" - AUDIO

Cei de la Editors au anunțat că noul single extras de pe albumul "The Weight of Your Love" va fi "Sugar". Single-ul va fi lansat oficial pe 24 martie, până atunci îl puteți asculta pe InfoMusic.
Editors -

Editors - "Sugar" single artwork

"Sugar" este cel de-al 4 patrulea single ce promovează albumul "The Weight of Your Love", apărut în iunie anul trecut. Până acum, trupa a mai lansat single-urile "A Ton of Love""Formaldehyde" și "Honesty".

"The Weight of Your Love" este primul album înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012 și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul "In This Light and on This Evening". Albumul s-a bucurat de succes global, fiind cel mai bine cotat disc al trupei de până acum. 

Legat de sound-ul noilor compoziții, solistul și liderul grupului Tom Smith a declarat că acesta reflectă iubirea sa pentru muzica unor trupe americane precum R.E.M. și Arcade Fire. De această dată, cei de la Editors au vrut ca piesele să fie realizate în așa fel încât să poată fi interpretate ușor și în variantă acustică. "Iubirea" este principala temă abordată în versuri, dar într-o formă ambiguă, ce lasă loc de nenumărate interpretări. Chiar Tom Smith a mărturisit într-un interviu pentru Daily Star că de fiecare dată când are senzația că este prea direct în versurile pe care le compune, încearcă să le răsucească până ajung să fie ciudate și derutante.

AUDIO: Editors - "Sugar"

Citește mai multe despre Editors
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Delilah de la București se reprogramează pe 21 martie

Programat inițial pe 15 februarie, cel de-al doilea eveniment Deck Sounds, ce o are ca headliner pe Delilah, se mută...

Închide