Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Simona Nae a lansat videoclipul piesei "K P Beat"

Simona Nae a dezvăluit videoclipul noului single "K P Beat". Piesa, al cărei sound de club ar putea să nu iasă în evidență în multitudinea de melodii pop-dance, are și o variantă acustică, ce sună diferit. Vă invităm să ascultați ambele versiuni și să o votați pe cea preferată.

Simona Nae

Simona Nae revine în atenția publicului cu videoclipul piesei "K p Beat". După succesul pe care l-a avut piesa "2 Nebuni" featuring Juju, artista lansează o melodie de club plină de energie, ce te invită la dans încă de la primele versuri.

"Piesa are exact ceea ce trebuie, pentru a da tonul necesar începerii unei petreceri. Pur și simplu te aduce acolo unde trebuie să fii", a declarat Simona.

Videoclipul completează starea transmisă de melodie, în clip Simona Nae simțindu-se în largul său alături de gașca de prieteni. Cadrele din clipul "K P Beat" prezintă așadar un grup de amici care danseaza neîntrerupt în club, de seara până dimineața.

"Am arătat prin acest videoclip starea mea și ce se întâmplă când ies în oraș, alături de prietenii apropiați și echipa mea, care îmi este ca o familie", mărturisește Simona Nae.

Printre cei care dansează în club, alături de Simona, se numără Kamara, membru al trupei Alb Negru, Ralflo, Lally și JerryCo.

Simona Nae a ajuns pentru prima oară în atenția publicului larg odată cu lansarea piesei "Coji de portocale", alături de Cristi Nistor, fost concurent la Vocea României. Artista a colaborat, de asemenea cu Connect-R, JerryCo și Tataee de la BUG Mafia.

Piesa "K p Beat" are și o versiune acustică, cu rezonanțe diferite. Puteți asculta și această variantă mai jos.

Simona Nae - "K P Beat"

Simona Nae - "K P Beat" (Acoustic Live)

Ce variantă a piesei "K P Beat" preferați?

Vezi rezultatele

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emmah Toris a lansat "We're happening" - VIDEOCLIP

Emmah Toris a dezvăluit videoclipul piesei "We're happening", varianta în limba engleză a melodiei "Ne întâmplăm". Vă invităm să îl...

Închide