Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Shakira a lansat "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte" - VIDEOCLIP

Shakira a lansat videoclipul piesei "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte", variantă în limba spaniolă a duetului său cu Rihanna, "Can’t Remember to Forget You". Urmărește clipul în articol.

Shakira

Indiferent de succesul pe care l-ar avea cu piese în limba engleză, Shakira nu uită niciodată de fanii săi latini. Artista columbiană a realizat astfel un videoclip diferit pentru versiunea în spaniolă a duetului său cu Rihanna - "Can't Remember To Forget You". Single-ul "Nunca me acuerdo de olvidarte" este promovat special pentru segmentul de public ce a susținut-o încă de dinainte de a deveni cunoscută la nivel internațional.

Noua variantă a piesei nu mai este, însă, un duet, Shakira interpretând și partea Rihannei. Nu știm dacă decizia a fost luată deliberat, sau pur și simplu Rihanna nu a avut suficient timp pentru a înregistra și varianta cu versuri în limba spaniolă. Cert este că videoclipul "Nunca me acuerdo de olvidarte" păstrează scenariul și multe din cadrele clipului realizat pentru piesa în limba engleză, de unde deducem că s-a dorit ca totul să se realizeze într-un timp relativ scurt.

Piesa "Can't Remember To Forget You" este deja hit. Primul duet al artistei cu Rihanna a debutat pe primul loc în iTunes în 39 de țări, carisma și vocile celor două fiind, se pare, perfect compatibile. În plus, videoclipul ce promovează piesa include scene fierbinți, ce i-au determinat pe politicienii columbieni să o acuze pe Shakira de promovarea lesbianismului. Totul s-a făcut însă cu acordul lui Gerard Pique, șoțul artistei, așa încât vocile externe nu vor putea tulbura liniștea internă.

"L-am întrebat dacă este de acord cu scenariul videoclipului și mi-a spus că e ok. Am vrut să mă asigur pentru că este foarte gelos. Este bărbat și e teritorial din fire. Vrea să știe că totul e sub control", a mărturisit Shakira pentru KIIS FM.

Noul album Shakira, ce include single-ul "Can’t Remember to Forget You", este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. Discul ce poartă numele artistei columbiene va apărea pe piață pe 25 martie. Pentru acest material, Shakira a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke

Shakira - "Nunca Me Acuerdo de Olvidarte"

Citește mai multe despre Shakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicole Cherry a lansat un nou videoclip, "Phenomeno"

După un debut promițător cu piesa “Memories”, Nicole Cherry revine cu un nou single intitulat “Phenomeno”. Melodia este compusă de...

Închide