Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Schimbare de dată pentru concertul Thirty Seconds To Mars de la București

Thirty Seconds To Mars va concerta la București pe 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât se planificase inițial. Află detalii pe InfoMusic.

Publicat

pe

Jared Leto (30 Seconds To Mars)
Jared Leto (30 Seconds To Mars) │ FOTO: favim.com

În urma stabilirii programului din turneu, concertul Thirty Seconds To Mars de la București a fost reprogramat, din motive logistice, pentru sâmbătă, 5 iulie 2014, cu o zi mai târziu decât data anunțată anterior. Biletele cumpărate înainte rămân valabile și nu necesită o schimbare. Locația rămâne Romexpo.

Promoterii concertului, D&D East Entertainment și East European Production, au declarat pentru InfoMusic:

"Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniențe celor care au cumpărat deja bilete, deoarece considerăm, că ziua de sâmbăta este una mult mai accesibilă publicului din toată țara. Credem că această schimbare va fi în beneficiul fanilor, dar și a iubitorilor de muzică live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic în România".

Trupa americană Thirty Seconds to Mars va sosi pentru prima data în Romania și va susține un concert în data de 5 iulie 2014, la Romexpo, București. Conform declarației lui Jared Leto, “Europa a devenit a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars", membrii trupei fiind extrem de încântați de reîntoarcerea pe bătrânul continent. Pe 5 iulie 2014 la București, Thirty Seconds To Mars va promova ultimul său album, “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, promițând publicului un eveniment de neuitat. Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" conține 12 piese, solistul Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție. Din perspectiva lui Leto materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars: "Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

Informații bilete concert Thirty Seconds To Mars

Biletele la concert sunt comercializate prin Eventim, prețurile variind între 160.5 lei și 299.6 lei (vezi mai jos link Cumpără).

Ultimul videoclip lansat de 30 Seconds to Mars este pentru piesa "City of Angels". Clipul este un nou scurtmetraj în regia solistului Jared Leto, piesa devenind soundtrack pe fundalul unor confesiuni emoționante din partea unor actori și artiști precum James Franco, Olivia Wilde, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Kanye West, Ashley Olsen.

30 Seconds to Mars - "City Of Angels"

30 Seconds to Mars este una dintre cele mai iubite formații de rock alternativ de la ora actuală. Are patru albume în discografie și peste 10 milioane de exemplare vândute. După debutul "30 Seconds to Mars" (2002),  au urmat discurile "A Beautiful Lie" (2005) și "This Is War" (2009), certificate cu aur și platină. Stilul muzical 30 Seconds to Mars este fuziune de metal progresiv, space rock și experimental rock, la care se adaugă elemente din muzica electro. Sound-ul trupei a evoluat de-a lungul celor 15 ani de carieră, în compozițiile incluse pe ultimul disc formația încorporând, de asemenea, influențe din muzica simfonică și o abordare minimalistă.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 5 iulie 2014

30 Seconds To Mars

Loc
Romexpo
Comentează

Trending