Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Arch Enemy de la Turbohalle

Formația suedeză Arch Enemy va concerta pe 23 mai la TurboHalle din București. Bilete au fost puse în vânzare și au prețuri cuprinse între 78 lei și 110, în funcție de perioada de cumpărare.

Arch Enemy

Trupa de melodic death-metal, Arch Enemy se întoarce în 2014 în România. Anul acesta va fi lansat cel de-al zecelea album de studio, ce va fi promovat printr-un turneu. Bucureștiul face parte din circuit, fiind programată o oprire pe data de 23 mai 2014. Evenimentul este organizat de Promusic Events și Maximum Rock Magazin și va avea loc la TurboHalle.

Bilete la concertul Arch Enemy de la Trubohalle:

  • VIP - TBA (contine: bilet, meet & greet (poze+autografe), afisul concertului, pass laminat VIP)
  • 78 lei - 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)
  • 87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
  • 95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014
  • 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului

Formația a luat naştere în 1996 la iniţiativa fraţilor Michael şi Christopher Amott, însă a devenit cunoscută în anul 2000, atunci când li s-a alăturat solista Angela Gossow. Pentru fanii genului melodic death-metal, trupa este o formatie de capatai, nu doar datorita sound-ului consistent si dur ci si datorita vocii exceptionale a solistei Angela Gossow, una dintre primele femei care a reusit sa-si insuseasca un stil de a canta considerat a fi strict masculin.

Trupa a debutat in anul 1996 in Halmstad, Suedia si a fost compusa din membrii ai unor grupuri importante la momentul acela. Instrumentistii proveneau din formatii ca Armageddon, Carcass, Carnage, Mercyful Fate si Spiritual Beggars, ceea ce a facut ca presa sa numeasca rapid nou-infiintatul proiect un "supergrup". Arch Enemy a primit de-a lungul timpului recenzii stralucite si a reusit sa cucereasca si publicul din Asia - o realizare foarte mare pentru o trupa europeana. Japonezii sunt printre cei mai mari fani Arch Enemy si le pregatesc muzicienilor felurite surprize de fiecare data cand acestia poposesc in exotica tara.

Arch Enemy - "Yesterday Is Dead And Gone"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Arch Enemy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bonobo revine în România la Electric Castle Festival - ARTIȘTI CONFIRMAȚI

Bonobo va concerta anul acesta la Electric Castle Festival, ce se va desfășura pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida, județul...

Închide