Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rezident Ex va cânta alături de Leo Iorga și Dudu Isabel la premiile Maximum Rock

Grupul Rezident Ex va cânta la decernarea premiilor Maximum Rock 2013, alături de o serie de invitați speciali, printre care se numără Leo Iorga - primul solist al trupei Cargo în 1989, Dudu Isabel - fost concurent Vocea României și membru Vespera. Evenimentul va avea loc în Club Colectiv pe 26 februarie.

Publicat

pe

Rezident Ex fără Kempes
Rezident Ex fără Kempes

La începutul anului, cei din Rezident Ex anunțau că pornesc în căutarea unei noi voci, după ce Ovidiu Kempes a decis să părăsească formația pentru a se dedicat proiectului solo KEMPES. Rezident Ex nu a decis încă postul de vocalist, însă revine live pentru prima dată în 2014, în cadrul galei de decernare a premiilor Maximum Rock Awards 2014. În locul unei singure voci, formația va cânta cu 5 invitați speciali. Astfel, alături de Rexident Ex pe scenă va urca Leo Iorga, primul vocal al formației Cargo, fost coleg de-al lui Tavi Iepan (chiar dacă pentru scurt timp). Publicul va avea ocazia să-l vadă și pe Dudu Isabel, care a devenit cunoscut în urma participării la concursul Vocea României, unde a fost comparat cu Van Halen și Jon Bon Jovi. Clujeanul în vârstă de 37 de ani cântă și compune pentru trupele Vespera și Hungy For Heaven.

De asemenea, membrii Rezident Ex au ales ca invitați speciali 3 tineri: Klaus Pardos, Ciprian Roşulescu (demo youtube) şi Sebastian Bolocan (demo youtube). Aceștia i-au impresionat pe rezidenți cu demo-urile lor și vor avea acum ocazia să-și arate live capacitățile muzicale. Căutarea unei noi voci nu a luat încă sfârșit, dar cu siguranță concertul de pe 26 februarie va fi un moment important, în special pentru tinerii aspiranți.

[poll id="15"]

Gala Maximum Rock Awards 2013 va avea loc în club Colectiv din București, Rezident Ex câștigând două premii, la categoriile Best Romanian Rock Band și Best Romanian Album. O zi mai târziu, Ovidiu Ioncu Kempes va susține primul său concert cu proiectul KEMPES  în clubul The Silver Church, locul ultimei cântări cu Rezident Ex.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 26 februarie 2014

Maximum Rock Awards 2013

Loc
Colectiv
Comentează

Trending