Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Red Hot Chili Peppers va înregistra un album nou după o perioadă de "hibernare"

Cei de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că vor intra într-o perioadă de "hibernare" înainte de a începe să lucreze la un album nou. De asemenea, basistul trupei a confirmat pe Twitter că el și chitaristul au făcut playback la Super Bowl.

Red Hot Chili Peppers

În cadrul unui concert susținut înainte de spectacolul de la Super Bowl 2014, formația și-a anunțat fanii că va lua o pauză de odihnă, după care va lucra la un nou album.

Pur și simplu avem nevoie să intrăm într-o perioadă de hibernare pentru a face un material nou, a spus basistul Flea, mulțimii adunate la Barclays Center din Los Angeles.

Red Hot Chili Peppers a urcat pe scena de la Super Bowl alături de Bruno Mars. Împreună au cântat hitul "Give It Away" din 1991. Prestația lui Bruno Mars a reușit să strângă în fața televizorului 115.3 milioane de oameni, surclasând atât show-ul lui Beyonce din 2013 (110.8 milioane de telespectatori), cât și pe cel al Madonnei din 2012 (114 milioane de telespectatori). În cadrul celor 15 minunte, Bruno Mars a demonstrat că știe să cânte la tobe, să danseze și să impresioneze un întreg stadion de unul singur. Din piesele interpretate nu au lipsit "Locked Out of Heaven" și "Treasure".

Ultimul disc Red Hot Chili Peppers este "I'm with You" din 2011. Produs de celebrul Rick Rubin, acesta a fost primul album al trupei cu Josh Klinghoffer, care l-a înlocuit pe John Frusciante. De pe material au fost extrase 4 single-uri, dintre care hit a ajuns "The Adventures of Rain Dance Maggie". Discul a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria Cel Mai Bun Album Rock. Turneul de promovare a ajuns și în România, în 2012. Red Hot Chili Peppers a concertat pe Arena Națională din București, fiind primul concert de mare anvergură care a avut loc pe stadionul proaspăt renovat. - Citește recenzia și vezi poze de la concert.

Flea recunoaște că a făcut playback la Super Bowl 2014

Chitaristul și basistul de la Red Hot Chili Peppers au fost obligați să facă facă playback în cadrul spectacolului de la Super Bowl. Pentru că nu au vrut să păcălească publicul, Klinghoffe și Flea au apărut pe scenă cu instrumentele neconectate la vreun amplificator. "Nici o șmecherie. Nici o opțiune, dar nici o șmecherie", a scris Flea pe contul său de Twitter, după ce presa și chiar alți artiști au început să comenteze prestația pe rețelele de socializare.

print-screen-flea-twitter-mesaj

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
POZE: Diesel a filmat videoclipul "Absolvent"

Trupa Diesel a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, pentru piesa “Absolvent”. Lansată în decembrie anul trecut, melodia a fost...

Închide