Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Program și reguli de acces la Street Heroes 2014

Pe 8 februarie, la Turbohalle, publicul este invitat la 24 de ore de distracție non-stop cu artiști precum M.O.P., Massappeals, Jikay, CTC, Haarp Cord, Raku și Bass Turbat. Organizatorii au pregătit cel mai energizant mix de muzică, streetball, breakdance, graffiti, bmx, skate și role, care să te țină în priză până dis-de-dimineață.

Street Heroes 2014

Acces:

 • 15 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 16:00
 • 30 ron pentru persoanele care ajung mai devreme de ora 22:00
 • 45 ron pentru persoanele care ajung mai târziu de ora 22:00

Reguli de acces:

 • În cadrul festivalului este interzisă vânzarea de băuturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.
 • Vor fi amenajate & semnalizate ca atare 2 tipuri de baruri în interiorul clădirii Turbohalle: primul tip pentru persoanele peste 18 ani - unde se pot cumpăra băuturi alcoolice, prezentând actul de identitate personalului barului, pentru a face dovada vârstei; cel de-al doilea bar pentru persoanele sub 18 ani - unde nu se vor vinde băuturi alcoolice, ci doar apa, răcoritoare și mâncare. Personalului barului îi este permis să solicite actul de identitate celui care dorește să cumpere băuturi alcoolice de la bar, înainte de a-i oferi produsul comandat.
 • Biletul de acces în locația festivalului nu permite intrări și ieșiri multiple, în acest fel încercând să evităm situațiile în care participanții ar putea consuma băuturi alcoolice în afara festivalului și apoi sa revină în stare de ebrietate la Turbohalle. În momentul în care un participant la festival dorește să părăsească locația, acestuia i se va scoate brățara la ieșire și nu va mai putea, cu același bilet, reintra la festival ulterior. Biletele de 30 și 45 ron permit o singură ieșire.
 • Organizatorii evenimentului își rezervă dreptul să interzică accesul în locație persoanelor aflate în stare de ebrietate, chiar dacă aceste persoane au bilet de acces la festival.
 • În interiorul festivalului, în orice zonă a sa, se vor face controale regulate iar persoanele aflate sub avansată stare de ebrietate (indiferent de vârstă) vor fi scoase din locație, pentru a nu crea neplăceri celorlalți.
 • Nu se permite intrarea în locație cu produse alimentare sau lichide, de orice fel.
 • Nu se permite intrarea în locație cu arme sau obiecte vătămătoare.
 • Nu se permite intrarea în locație cu markere sau spray-uri.

În Gaming Area se va desfăsura o competiție de FIFA 13 organizată de ComputerGames.ro.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Simona Nae a lansat videoclipul piesei "K P Beat"

Simona Nae a dezvăluit videoclipul noului single "K P Beat". Piesa, al cărei sound de club ar putea să nu...

Închide