Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces la concertul Goran Bregovic și Florin Salam

Goran Bregovi, revine în România împreună cu “Wedding and Funeral Band” pentru a dezlănțui energiile într-un show grandios, care va avea loc pe 6 martie la Sala Palatului. Spectacolul “Champagne for Gypsies”, care poarta numele celui mai recent album Bregovic, îi va aduce pe aceeași scenă pe Goran Bregovic și Florin Salam. Vezi programul și regulile de acces la concert.

Publicat

pe

Goran Bregovic
Goran Bregovic │ FOTO: bregovic.canto.hr

Deși ideea acestui concert i-ar putea surprinde pe unii, asocierea lui Goran Bregovic cu Florin Salam nu este întâmplătoare. Albumul "Champagne for Gypsies" a adus în atenția publicului colaborări inedite ale lui Goran Bregovic atât cu Florin Salam, cât și cu Gipsy Kings sau Gogol Bordello. Alegerile lui Bregovic s-au dovedit inspirate, discul fiind primit cu entuziasm pe plan internațional.

"Acest album (Champagne for Gypsies) a apărut ca urmare a presiunii extreme la care a fost supusă etnia rromă în Europa (expulzați din Franța și Italia, case incendiate în Ungaria, bătuți violent în Serbia). Țiganii nu sunt o problemă a acestei lumi, ei au fost întotdeauna o parte dintre talentații acestei lumi. Acest album este un toast pe care îl închin talentului lor, care a inspirat compozitorii de-a lungul secolelor" – a declarat Goran Bregovic.

Program și reguli de acces la concertul Goran Bregovic și Florin Salam - "Champagne for Gypsies"

Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 18.30. Organizatorii fac apel la spectatori să respecte condițiile de acces, pentru a evita situațiile neplăcute. Astfel, este interzis accesul în sala de spectacol cu aparate foto profesionale și semiprofesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video profesionale. Copiii cu vârsta până în 7 ani, au acces gratuit la eveniment, dacă sunt însoțiți de părinți.

Goran Bregovic a fost primit cu ovații la nivel internațional, publicul fiind de fiecare dată cuprins de extazul muzicii sale. "Champagne for Gypsies" – un show frenetic, trei ore de exuberanță și pasiune balcanică. Joi, 6 martie, ora 19.30, la Sala Palatului. Prețurile biletelor variază între 200 și 50 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 6 martie 2014

Goran Bregovic și Florin Salam

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending