Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

The Prodigy, Lily Allen, Kavinsky și Fink cântă la Sziget

Organizatorii Sziget 2014 au anunțat noi nume pe afișul festivalului. Este vorba despre The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Kavinsky și mulți alții.

Sziget 2014

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai importante festivaluri internaționale, un loc popular de întâlnire pentru fani din toate colțurile lumii. Ediția din 2014 va avea loc între 11 şi 18 august, în aceeași locație - binecunoscuta insulă Obudai din inima Budapestei. Noile nume confirmate sunt The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Miles Kane, Simon Green, Palma Violets, Kavinsky, Fink și Jagwar Ma.

The Prodigy sunt un „must-have” pentru scena principală a oricărui festival, cu peste 25 de milioane de albume vândute și o popularitate incredibilă dobândită de-a lungul anilor. Una dintre cele mai de succes trupe britanice de muzică electronică, se întoarce la Sziget.

Tânără, energică și extravagantă, Lily Allen, va concerta și ea la Sziget Festival. Anul trecut în luna noiembrie a fost lansat ultimul său single, „Hard Out Here”, și momentan lucrează de zor la al treilea său album de studio, despre care știm deja că se va numi „Sheezus”.

La Roux și vocea lui Elly Jackson sunt binecunoscute tuturor fanilor synthpop. Ei au fost la Sziget și în 2011 iar anul acesta revin cu material nou. Populara trupă de ska-punk din Madrid, Ska-P, va concerta și ea pe Insula Libertății. O trupă cu atitudine și o energie debordantă pe scenă, un show ce nu trebuie ratat.

Miles Kane, fostul frontman al trupei The Rascals și co-frontman al trupei Last Shadow of Puppets, are, mai nou, o carieră solo înfloritoare. Are până acum două albume, dintre care cel lansat anul trecut, intitulat „Don’t forget Who You Are”, a fost un mare succes.

Simon Green, cunoscut mai mult ca Bonobo, este un artist aflat în vârful bogatei sale cariere. Albumul din 2010, „Black Sands” este albumul său de referință, un album construit cu măiestrie, pe care se poate regăsi downtempo-ul inconfundabil al lui Green combinat cu beat-uri electronice inovatoare.

Palma Violets este una dintre cele mai promițătoare trupe de post-garage rock din ultima perioadă. Primul lor single, „Best of Friends”, o explozie antrenantă de rock’n’roll, a fost votat „piesa anului” de către NME în 2012.

Vincent Belergey, muzicianul și producătorul cunoscut sub numele de Kavinsky, este unul dintre cele mai importante și creative personaje ale scenei muzicii electronice din Franța. Ultimul său album, „Outrun”, a fost un succes instantaneu, pornind astfel turneul mondial OUTRUN LIVE TOUR din care face parte și Sziget Festival.

Fink este un cantautor britanic binecunoscut pentru versurile complexe, piesele atmosferice și pentru carismatica sa prezență scenică. A lansat patru albume în ultimii zece ani, acum doi ani fiind prezent și la Sziget cu albumul „Perfect Darkness”.

Jagwar Ma vor fi o adevărată senzație anul acesta pe Insula Libertății. Trio-ul australian format din Gabriel Winterfield, Jona Ma și Jack Freeman cântă un fel de muzică psiheledică de dans care hipnotizează publicul.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lily AllenThe Prodigy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertul Goran Bregovic și Florin Salam

Goran Bregovi, revine în România împreună cu “Wedding and Funeral Band” pentru a dezlănțui energiile într-un show grandios, care va...

Închide