Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Prince a lansat "PRETZELBODYLOGIC" - AUDIO

Prince și trupa 3rdEyeGirl au lansat o nouă piesă. Aceasta se intitulează "PRETZELBODYLOGIC" și a fost prezentată în premieră în cadrul serialului de comedie "The New Girl".

"Pretzelbodylogic" - Prince & 3rdeyegirl

Prince a avut o apariție surprinzătoarea în noul episod al serialului cu Zooey Deschanel,"The New Girl". Difuzat seara, imediat după Super Bowl, pe 2 februarie, acesta a inclus o prestație inedită a lui Prince, alături de trupa 3rdEyeGirl. Artistul a cântat "Don't You Wanna Fall in Love Tonight?" și noul single "PRETXELBODYLOGIC", ce a devenit disponibil pe iTunes, după difuzarea episodului.

Melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistului, care se intitulează "PLECTRUMELECTRUM". Momentan, nu a fost anunțată o dată de lansare, dar zvonurilor spun că va apărea pe piață până la sfârșitul anului.

Din octombrie 2012, Prince a revenit alături de grupul 3rdEyeGirl, format din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Primul single lansat a fost "Rock N Roll Love Affair". Au urmat "Breakfast Can Wait", "FixUrLifeUp", care beneficiază de videoclipuri, "Ain't Gonna Miss U When U're Gone", "Groovy Potential" și "Da Bourgeoisie".

PREVIEW: Prince & 3rdEyeGirl - "PRETZELBODYLOGIC"

Citește mai multe despre Prince
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Newman a lansat un nou videoclip, "Out Of My Head"

John Newman a dezvăluit videoclipul noului single "Out Of My Head". Piesa este extrasă de pe albumul de debut "Tribute",...

Închide