Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

POZE: Voltaj a filmat videoclipul piesei "Meci de box"

La doar două săptămâni de la apariția celui mai recent single, trupa Voltaj filmează videoclipul "Meci de box", în care băieții intră în pielea unor jucării.
poze din timpul filmărilor noului clip Voltaj -

poze din timpul filmărilor noului clip Voltaj - "Meci de box"

Noul videoclip Voltaj este regizat de Dan Petcan, care i-a pus pe membrii formației în ipostaze cât mai amuzante. Întreg scenariul clipului prezintă acțiuni și personaje haioase și neașteptate. Filmările au durat 2 zile.

Melodia abordează conflictele care apar într-un cuplu, fie că este vorba de iubiri de o lună sau de o viață. Acele momente intense, care ulterior ne amuză alterează relația. Uneori motivele de ceartă sunt echilibrate de motivele de împăcare, iar alteori certurile distrug iubirea și cuplul.

Până la apariția videoclipului, trupa Voltaj se pregătește pentru concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie, intitulat tot "Meci de box". Evenimentul celebrează dragostea în toate formele ei, iar artiștii promit o producție de amploare, cu mulți invitați surpriză, scene mobile, lasere și pirotehnie. Prețurile biletelor variază între 50 și 120 de lei, în funcție de distanța locurilor față de scenă.

Poze de la filmările clipului "Meci de box" - Voltaj

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Voltaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grimus va lansa în curând un nou videoclip - TEASER

Cu o zi înainte de concertul Deep Purple, Grimus lansează un teaser al unui nou videoclip. Filmat alb-negru, clipul de...

Închide