Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

POZE: Holograf și Antonia au filmat clipul "Întoarce-te acasă"

Holograf și Antonia au înregistrat o piesă împreună. Aceasta se numește "Întoarce-te acasă", iar clipul apare de Dragobete. Vezi poze de la filmări.
Poze din timpul filmărilor noului clip Holograf feat. Antonia -

Poze din timpul filmărilor noului clip Holograf feat. Antonia - "Întoarce-te acasă" (foto: Bogdan Moldovan)

După colaborarea de succes cu Vunk la piesa "Pleacă", Antonia revine alături de cei de la Holograf. Cântecul "Întoarce-te acasă" va fi lansat de Dragobete, pe 24 februarie. Acesta se bucură de un videoclip, pe care artiștii deja l-au filmat.

Antonia și-a demonstrat până acum versatilitatea muzicală, abordând cu succes diferite genuri muzicale, iar colaborările cu Vunk, Puya și acum cu Holograf, vin să susțină acest lucru. Atât melodii precum "Marabou", "Marionette", cât și piese precum "Jameia" și "I Got You" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România.

La sfârșitul anului trecut, membrii Holograf și-au invitat fanii la o călătorie cu mașina timpului până în 1986. Formația a realizat un montaj de imagini din toată istoria Holograf, cu secvențe inedite și amuzante de la concerte, înregistrări, repetiții și videoclipuri, care surprind evoluția trupei - Holograf - "Mașina timpului".

Piesa "Întoarce-te acasă" este extrasă de pe albumul "Love affair", lansat de Holograf  în 2012. Ideea colaborării i-a aparținut lui Edi Petroșel, tobosarul formației. Atât așteptările sale, cât și cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depășite de tânăra artistă.

Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne așteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste așteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calități vocale și un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiții.

Am filmat o zi întreagă, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea redă starea noastră din culise, înainte de un spectacol. A fost o zi plăcută, ne-am simțit foarte bine la filmări, a spus Petroșel.

Filmările videoclipului au avut loc la platoul Atlantis Film, în regia lui Florin Botea. De make up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun.

Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt niște artiști pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat și am acceptat-o fără să stau pe gânduri. "Întoarce-te acasă" este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc.

Abia aștept ca publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătorește iubirea, declarat Antonia.

Poze de la filmările clipului "Întoarce-te acasă" - Holograf și Antonia

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre AntoniaHolograf
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alternosfera prezintă "Epizodia" - TEASER VIDEOCLIP

"Câte lacrimi fac o mare?", ne întreabă Alternosfera în preambulul noului videoclip realizat pentru piesa "Epizodia". Urmărește teaser-ul în articol.

Închide