Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

POZE: Diesel a filmat videoclipul "Absolvent"

Trupa Diesel a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, pentru piesa “Absolvent”. Lansată în decembrie anul trecut, melodia a fost produsă în studioul HaHaHa Production.
Diesel la filmările noului videoclip

Diesel - "Absolvent"

În vara lui 2012, Sorin Dănescu a părăsit formația Vița de Vie, pe care înființat-o în urmă cu 15 ani. Întrucât nu a putut să stea mult timp departe de muzică, acesta a pus bazele grupului Diesel cu Alex Lambrino la bas, Alex Georgescu la chitară și Geani Matei la tobe. Formția a lansat în decembrie anul trecut piesa "Absolvent" împreună cu un lyric video, iar acum se pregătește să prezinte clipul.

"Absolvent" este o piesa în care fiecare se regăsește ușor. Ne schimbăm. Cu toții. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rău. E altfel. Pașii sunt aceeași, doar drumul e diferit, a declarat Sorin Dănescu, solistul formației.

Filmările s-au întins pe două zile, iar cei patru membri Diesel și restul echipei, au avut de înfruntat temperaturile foarte scăzute, viscolul și ninsoarea abundentă. În regia lui Dan Petcan, videoclipul redă în mod creativ, dar fidel povestea piesei, pentru aceasta fiind nevoie de construcția unor birouri, precum și de foarte mulți actori, aflați la "locul de muncă".

Am fost prezenți cu mic, cu mare, încă de la ora 07:00 dimineața la filmările pentru clipul piesei "Absolvent". Nici codul portocaliu, nici mașinile înzăpezite peste noapte, nici frigul care a făcut instrumentele să pară scoase din congelator nu ne-au abătut de la misiune. După două zile întregi de filmare, toată lumea s-a declarat mulțumită, în ciuda oboselii. Mulțumit s-a declarat și neîndurătorul regizor Dan Petcan.

Nu vă vom dezvălui prea multe amănunte din scenariu, pentru a vă surprinde la momentul apariției clipului, însă vă putem spune totuși că totul se termină cu bine. După ultimele cadre, filmate la ora 1:00 noaptea, tradiționala șampanie a udat obositele gâturi ale interpreților, iar hainele de birou s-au așezat cuminți pe rastelele stiliștilor făcând loc unor ținute lejere în care o echipă relaxată de producție privea cu optimism perspectiva unui videoclip frumos realizat și împachetat, care va stârni zambete, dar și mirare și, poate, nostalgie din partea Măriei-Sale, Publicul, a mai spus Sorin Dănescu.

Poze de la filmările clipului "Absolvent" - Diesel:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bono vorbește despre noul album U2 și riscul de a fi irelevant

Bono a fost invitat recent la emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, unde a vorbit despre noul...

Închide