Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Ascultă 6 piese noi Lana Del Rey - AUDIO

În stilul deja devenit clasic, piese noi, nelansate încă de Lana Del Rey, au apărut pe internet. "In the Sun," "Put Your Lips Together," "Party Girl," "All Smiles," "Coca Colla" și "Betty Boop Boop" ar putea fi incluse pe noul album al artistei, "Ultraviolence".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Cu sau fără un album în pregătire, fanii Lana Del Rey pot asculta aproape oricând piese noi ale artistei. Tot ce trebuie să facă este să caute pe Soundcloud sau YouTube și cu siguranță vor găsi cel puțin o compoziție nouă pe lună.

Dacă nu ați mai ascultat de mult melodii noi Lana Del Rey, puteți recupera acum. Șase piese nelansate oficial și-au făcut apariția pe internet. "In the Sun", "Put Your Lips Together", "Party Girl", "All Smiles", "Coca Colla" și "Betty Boop Boop" ar putea fi incluse pe noul album "Ultraviolence", ce va apărea pe piață în curând. Informația privind data lansării discului a fost dezvăluită de artistă fără vreo planificare. Înconjurată de fani și palmieri, Del Rey a fost întrebată când va fi lansat noul său disc, "Ultraviolence". Răspunsul a venit neașteptat de prompt, oferind chiar o dată exactă.

"Va fi lansat în curând - pe 1 mai", a spus Lana Del Rey, după această declarație încercând să-și retragă anunțul făcut prematur prin adăugarea unei doze de incertitudine asupra datei dezvăluite.

Deși nu s-au oferit detalii despre tematica discului, titlul albumului ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange". Cert este că Lana Del Rey s-a îndrăgostit pur și simplu de noile piese, care au un "sound atât de dark încât aprope că nu le poți asculta".

"Albumul este atât de bun încât m-a făcut să uit de celălalt. Îl iubesc. Am acel sentiment romantic în privința lui", a declarat recent Lana Del Rey.

Pentru "Ultraviolence", artista a colaborat cu Jeff Bhasker, producătorul american aflat și în spatele primului ei album, "Born to Die" (2012). Lana Del Rey a colaborat, de asemenea, cu Dan Auerbach de la The Black Keys, un chitarist și solist extrem de talentat, precum și un producător foarte apreciat.

Lana Del Rey - "In the Sun"

Lana Del Rey - "Put Your Lips Together"

Lana Del Rey - "Party Girl"

Lana Del Rey - "All Smiles"

Lana Del Rey - "Coca Colla"

Lana Del Rey - "Betty Boop Boop"

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emilia Popescu, invitata trupei Taxi în concertul aniversar

Emilia Popescu va participa ca invitat special la concertul aniversar Taxi, ce va avea loc pe 17 martie la Sala...

Închide