Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Paolo Nutini a lansat "Iron Sky" (Abbey Road Live Session) - VIDEO

După un "Scream (Funk My Life Up)" menit să anunțe că Paolo Nutini s-a întors, scoțianul continuă să-și facă auzită revenirea printr-o piesă cu mult soul. "Iron Sky" ne este prezentată în variantă live, într-o interpretare trăită cu multă emoție. Înregistrarea a avut loc la Abbey Road, celebrul studio din Londra.

Publicat

pe

Paolo Nutini
Paolo Nutini

Scoțianul cu rădăcini italiene din partea tatălui a revenit la pupitrul de control și este pregătit să ne prezinte un Paolo Nutini mai carismatic, mai matur și mai determinat. După o pauză de 5 ani de la ultimul album, "Sunny Side Up" (2009), tânărul artist ne-a prezentat recent noul single "Scream (Funk My Life Up)", denumit "Hottest Record in the World" de Zane Lowe de la BBC Radio 1 .

Cea de-a doua piesă dezvăluită de Paolo Nutini se numește "Iron Sky" și a fost înregistrată în Londra, la Abbey Road, studioul devenit legendă prin istoria artiștilor ce și-au început cariera aici. "Iron Sky" este extras de pe noul album "Caustic Love". Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani va apărea pe piață în aprilie 2014. Pentru acest album, Paolo Nutini a colaborat pe partea de producție cu Marc William Brown, Karen Killeen, Morgana Mazzulla și Kelly Parker.

Paolo Nutini - "Caustic Love" (album cover)

Paolo Nutini - "Caustic Love" (album cover)

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Noul album "Caustic Love" poate fi precomandat de pe Amazon la prețul de 10.99 lire. Promovarea discului va continua în perioada următoarea prin lansarea unui videoclip. Filmările pentru clipul primei piese lansate, "Scream (Funk My Life Up)", au avut loc la începutul lunii februarie.

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

  1. Scream (Funk My Life Up)
  2. Let Me Down Easy
  3. Bus Talk
  4. One Day
  5. Numpty
  6. Superfly
  7. Better Man
  8. Iron Sky
  9. Diana
  10. Fashion
  11. Looking For Something
  12. Cherry Blossom
  13. Someone Like You

Paolo Nutini - "Iron Sky" (Abbey Road Live Session)

Trending