Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Oxygen prezintă Kraak and Smaak DJ Set, în luna aprilie

După RAC, Oxygen a pregătit pentru luna aprilie un nou party, de data aceasta alături de Kraak & Smaak, nume cunoscut al scenei electronice. Evenimentul urmează să aiba loc pe 4 aprilie, în club Colectiv.

Publicat

pe

Kraak & Smaak
Kraak & Smaak │ FOTO: www.facebook.com

Trio-ul olandez Kraak & Smaak, format în anul 2003 de Oscar de Jong, Mark Kneppers și Wim Plug, a atras încă de la primele release-uri atenția unor nume grele ale industriei, precum Pete Tong sau Annie Nightingale. Albumul de debut, "Boogie Angst", a fost lansat în anul 2006 în Marea Britanie, iar în urmatorul an în SUA, câteva dintre single-uri fiind selectate pentru a fi incluse pe coloana sonoră a unor seriale de succes precum "Grey’s Anatomy", "Men in Trees" și "What About Brian?".

Cel de-al doilea album, intitulat "Plastic People", a fost lansat în 2008, primul extras pe single fiind chiar piesa care a dat numele materialului, scrisă în colaborare cu Mark Brydon, jumătatea masculina a trupei Moloko. Clipul single-ului "Squeeze Me", un featuring cu artistul britanic Ben Westbeech, i-a ajutat pe cei trei să câștige numeroase premii.

Următorul material discografic, "Electric Hustle" (2011), le-a adus notorietatea mult așteptată: single-ul "Dynamite" a înregistrat un succes răsunător pe radiourile din SUA, urcând pe locul întâi în clasamente, în vreme ce "Let's Go Back" a fost numit de cunoscuta revista Mixmag Single-ul Anului 2011. Cel mai recent album, "Chrome Waves", a fost lansat anul trecut, iar primul single - "The Future Is Now" a fost ales "piesa lunii" de către Mixmag, bucurându-se totodată și de susținerea lumii "bune" din industria muzicală.

De-a lungul carierei, Kraak & Smaak și-a trecut în palmares și premiul European Border Breakers, alături de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum și apariții în cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands sau B'ESTFEST (în 2008). De altfel, revista muzicală IDJ a descris trupa drept un "must see live band", alături de nume celebre cum ar fi Chemical Brothers, Moby și The Prodigy.

Pe 4 aprilie Kraak and Smaak va fi prezentă în formula de DJ Set în club Colectiv din București, în cadrul celui de-al doilea party organizat de Oxygen - un element esențial pentru ceea ce înseamnă DJ culture, nightlife, clubbing și, cel mai important, pentru oamenii care iubesc acest lifestyle.

Kraak & Smaak - Squeeze me

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 4 aprilie 2014

Kraak & Smaak

Loc
Colectiv
Comentează

Trending