Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

OCS a lansat noul single - "Apă De Izvor" - AUDIO

Trupa Omul cu șobolani a lansat un nou extras de pe albumul "Marea Căutare". Single-ul se intitulează "Apă de Izvor" și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Omul cu sobolani in concertul de lansare a albumului Marea Cautare in Colectiv pe 11 octombrie 2013

OCS prezintă cel de-al 6-lea single extras de pe albumul "Marea Căutare". Intitulată "Apă de Izvor", melodia este una dintre cele mai personale piese de pe disc, solistul trupei Dan Amariei, mărturisind că pentru versuri muză i-a fost cineva foarte drag. Întâmplător sau nu, "Apă de Izvor", care vorbește despre o frumoasă, interesantă și complicată poveste de iubire vine chiar în prag de Valentine's Day.

"Apă De Izvor" este una dintre cele mai personale piese de pe albumul "Marea căutare". Versurile chiar mi-au fost inspirate de cineva foarte drag. Atât de subiectiv am fost, încât mai avea puțin și nu prindea albumul. Deși nu sunt un romantic, ba din contră, piesa asta mă contrazice big time, a declarat Dan Amariei în cadrul emisiunii Logout cu Bogdan Șerban de la Radio Guerrilla.

Cel de-al optulea material al trupei, "Marea Căutare" a fost lansat pe 11 octombrie, în clubul Colectiv din București - Vezi poze și citește recenzia concertului. Pentru disc, cei de la Omul cu șobolani au colaborat cu producătorul Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music, iar membrii formației sunt extrem de încântați de rezultat și speră să mai lucreze cu el și pe viitor. Interesant este că nu grupul l-a abordat pe producătorul englez, ci acesta a făcut primul pas și a spus că vrea să lucreze cu OCS. Titlul discului descrie cel mai bine starea în care se află trupa. Dan Amariei, Nicolae Amara, Mihnea Dobrotă și Radu Andrei sunt într-o continuă căutare de identitate, stil, inspirație. Este un proces ce nu are început și sfârșit, dar pe parcurs dă naștere unor creații artistice inedite. De pe album, formația a mai lansat single-urile "Caută", "Visule" feat. Bean, "Ridictă-te și mergi în mâini" și "Am ce dau".

AUDIO: OCS - "Apă De Izvor"

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coma a lansat noul single "CHIP" - AUDIO

Cu 2 zile înainte de prezentarea videoclipului, trupa Coma lansează single-ul "Chip", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.

Închide