Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Noul disc Pharrell Williams include colaborări cu Miley Cyrus și Daft Punk

Pharrell Williams a pregătit pentru fanii săi câteva colaborări interesante. Noul său album, "GIRL", ce va fi lansat pe 3 martie, include piese interpretate împreună cu Daft Punk, Miley Cyrus, Justin Timberlake și Alicia Keys. Tracklist-ul complet al discului poate fi consultat în articol.
Pharrell Williams -

Pharrell Williams - "G I R L" Artwork

După o pauză de 8 ani de la apariția albumului precedent, "In My Mind", Pharrell Williams a anunțat lansarea unui nou disc intitulat "GIRL" .

"Am denumit albumul GIRL cu majuscule pentru că atunci când privești acest nume arată puțin ciudat. Și arată așa pentru că societatea duce lipsă de echilibru", a declarat Pharrell Williams la BBC Radio 1, adăugând: "Femeile s-au purtat extraordinar cu mine de-a lungul întregii mele cariere, ajutându-ne pe mine și familia mea. Ele sunt pentru mine ca niște șefe. Așa încât am vrut să analizez asta pentru o secundă."

Albumul "GIRL" include 11 piese, dintre care 4 sunt colaborări cu Daft Punk, Miley Cyrus, Justin Timberlake și Alicia Keys. Considerând faptul că Pharrell Williams a acceptat propunerea Daft Punk de a colabora pentru hitul "Get Lucky", era de așteptat ca favoarea să fie întoarsă la momentul oportun. Previzibilă este și colaborarea cu Miley Cyrus, artista lucrând cu Pharrell pentru ultimul ei album, "Bangerz".

Tracklist "G I R L" - Pharrell Williams 

 1. "Marilyn Monroe"
 2. "Brand New" feat. Justin Timberlake
 3. "Hunter"
 4. "Gush"
 5. "Happy"
 6. "Come Get It" feat. Miley Cyrus
 7. "Dust of Wind" feat. Daft Punk
 8. "Lost Queen"
 9. "Freq"
 10. "I Know Who You Are" feat. Alicia Keys
 11. "It Girl"

Pharrell Williams a revenit în 2013 cu o serie de colaborări de succes precum cea cu Robin Thicke la "Blurred Lines" și cu Daft Punk la "Get Lucky" și "Lose Yourself to Dance". Din 2004 și până în prezent, a câștigat nu mai puțin de 7 Premii Grammy, dintre care 2 la categoria Producătorul Anului. De-a lungul timpului a realizat hituri pentru unii dintre cei mai în vogă artiști din lume - de la Jay-Z, Nelly, Gwen Stefani, Snoop Dogg până la Britney Spears și Justin Timberlake.

Hitul "Happy" se bucură de un succes răsunător în întreaga lume și se află în clasamentele muzicale din peste 175 de țări. În plus, piesa a dat startul unui nou trend, în care oamenii se înregistrează bucurându-se pe melodie de orașul în care locuiesc. Videoclipuri pe melodia lui Pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franța, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada. De curând a fost lansată și varianta românească - "Sunt fericit în București, România".

Pharrell Williams - "G I R L"

Citește mai multe despre Daft PunkMiley CyrusPharrell Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Haim a lansat "If I Could Change Your Mind" - TEASER VIDEOCLIP

Surorile de la Haim au dezvăluit un teaser al noului videoclip "If I Could Change Your Mind". Piesa este extrasă...

Închide