Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Muse va avea un puternic sound rock, promite Matt Bellamy

Muse va lansa un nou album, al cărui sound va aminti de perioada de început a trupei. Discul va apărea pe piață în 2015, primul single fiind programat pentru sfârșitul anului 2014. Află detalii despre noul disc dintr-un interviu acordat de Matt Bellamy.

Publicat

pe

Muse - Live At Rome Olympic Stadium

"Am scris câteva piese bune. Nu am avut încă timp să le repetăm. Vom lua o pauză anul viitor pentru câteva luni și apoi ne vom întoarce în studio. Dacă totul va merge foarte bine, noul album ar putea apărea la începutul sau sfârșitul lui 2015. De Crăciun (2014) am putea lansa următorul nostru single", a declarat solistul MuseMatt Bellamy, într-un interviu acordat KROQ.

În ce privește sound-ul următorului album, Matt își dorește o întoarcere la rădăcini, la un sound crud, cât mai rock:

"Cred că ne vom întoarce la sound-ul pe care îl aveam la început - rock-ul de altă dată. Am experimentat destul de mult prin tot felul de ciudățenii și cred că e bine pentru trupă să facem asta - să ne reamintim că nu ai cum să te simți mai bine decât atunci când cânți cu adevărat la chitară, bass, tobe."

Recent, publicația Gigwise a realizat un sondaj de opinie ce a avut ca subiect de dezbatere piesele din repertoriul Muse. Fani ai trupei de pretutindeni au avut ocazia de a-și exprima punctul de vedere cu privire la cele mai bune și cele mai proaste melodii lansate de formație de la începuturi până în prezent.

În urma închiderii “urnelor de vot”, s-au stabilit două topuri. La categoria Cele mai bune piese Muse s-a plasat în fruntea clasamentului single-ul “Knights of Cydonia“, extras de pe albumul “Black Holes and Revelations” (2006). Podiumul a fost completat de piesele “Hysteria” și “Plug in Baby“, ambele lansate în perioada de început a trupei (2003, respectiv 2001).

Muse - "Plug In Baby" (Live At Rome Olympic Stadium)

Comentează

Trending