Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Noul album Muse va avea un puternic sound rock, promite Matt Bellamy

Muse va lansa un nou album, al cărui sound va aminti de perioada de început a trupei. Discul va apărea pe piață în 2015, primul single fiind programat pentru sfârșitul anului 2014. Află detalii despre noul disc dintr-un interviu acordat de Matt Bellamy.

Muse - Live At Rome Olympic Stadium

"Am scris câteva piese bune. Nu am avut încă timp să le repetăm. Vom lua o pauză anul viitor pentru câteva luni și apoi ne vom întoarce în studio. Dacă totul va merge foarte bine, noul album ar putea apărea la începutul sau sfârșitul lui 2015. De Crăciun (2014) am putea lansa următorul nostru single", a declarat solistul MuseMatt Bellamy, într-un interviu acordat KROQ.

În ce privește sound-ul următorului album, Matt își dorește o întoarcere la rădăcini, la un sound crud, cât mai rock:

"Cred că ne vom întoarce la sound-ul pe care îl aveam la început - rock-ul de altă dată. Am experimentat destul de mult prin tot felul de ciudățenii și cred că e bine pentru trupă să facem asta - să ne reamintim că nu ai cum să te simți mai bine decât atunci când cânți cu adevărat la chitară, bass, tobe."

Recent, publicația Gigwise a realizat un sondaj de opinie ce a avut ca subiect de dezbatere piesele din repertoriul Muse. Fani ai trupei de pretutindeni au avut ocazia de a-și exprima punctul de vedere cu privire la cele mai bune și cele mai proaste melodii lansate de formație de la începuturi până în prezent.

În urma închiderii “urnelor de vot”, s-au stabilit două topuri. La categoria Cele mai bune piese Muse s-a plasat în fruntea clasamentului single-ul “Knights of Cydonia“, extras de pe albumul “Black Holes and Revelations” (2006). Podiumul a fost completat de piesele “Hysteria” și “Plug in Baby“, ambele lansate în perioada de început a trupei (2003, respectiv 2001).

Muse - "Plug In Baby" (Live At Rome Olympic Stadium)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Wake Me Up" - Avicii este cel mai ascultat cântec de pe Spotify

Single-ul "Wake Me Up" lansat de Avicii în vara anului trecut a cucerit întreaga lume datorită vocii folk și a...

Închide