Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Noua eră t.A.T.u s-a încheiat înainte de a începe

Rusoaicele de la t.A.T.u anunțaseră recent că plănuiesc o revenire de impact, lansând chiar un nou single de Ziua Îndrăgostiților. Noua eră a trupei s-a încheiat însă subit, înainte de a se lansa vreun nou album pe piață. Prăbușirea proiectului a fost cauzată, se pare, de neînțelegerile dintre Lena și Julia.

Publicat

pe

t.A.T.u │ FOTO: www.wallsave.com

După o pauză de 6 ani, tinerele rusoaice care au șocat industria muzicală în 1999 plănuiau să revină cu un nou proiect muzical. Cu doar câteva zile în urmă, Lena Katina și Yulia Volkova anunțaseră pe pagina de Facebook că t.A.T.u va lansa în 2014 noi compoziții muzicale. Totul părea să meargă ca pe roate, cu atât mai mult cu cât primul single, "Love In Every Moment", a fost lansat deja chiar de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul spectacolului "Big Love Show" de la Olympisky, Moscova.

Neînțelegerile dintre Julia și Lena au cauzat însă o nouă ruptură. Conform ultimului mesaj transmis de trupă, reunirea nu va mai avea loc.

"Colaborarea dintre Julia și Lena a încetat din cauza presiunii pe care Julia și echipa sa o punea pe umerii Lenei...Pe lângă declarațiile jignitoare făcute la adresa mea, Julia mi-a dat un ultimatum: a refuzat să revină în t.A.T.u dacă nu accept condițiile impuse de ea și echipa sa în toate aspectele ce privesc managementul trupei."

Mesajul s-a încheiat cu un "Screw you, Julia!" destul de hotărât, fiind completat de video pe YouTube în care Lena explică în limba rusă de ce nu are de gând să accepte termenii impuși.

t.A.T.u a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea single-ului de debut, "All the Things She Said". Au urmat piesele "Not Gonna Get Us" și "All About Us", ambele ocupând poziții bune în topurile de profil. Trupa are în discografie 3 albume în limba engleză și 3 în limba rusă, cel mai bine vândut dintre ele fiind discul "200 km/h in the Wrong Lane".

În urma popularității câștigate la nivel internațional, t.A.T.u a fost declarată cea mai puternică trupă de fete din ultima decadă, fiind totodată singura formație din Rusia care a reușit să atingă un succes comercial de o asemenea amploare.

t.A.T.u - "Love In Every Moment" (Single nou)

Comentează

Trending