Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Nicole Cherry a lansat un nou videoclip, "Phenomeno"

După un debut promițător cu piesa “Memories”, Nicole Cherry revine cu un nou single intitulat “Phenomeno”. Melodia este compusă de echipa Tommo Production și lansată împreună cu MediaPro Music. Videoclipul piesei poate fi urmărit în articol.

Nicole Cherry

"Noua mea piesă este una foarte veselă și optimistă, sper ca fanilor mei să le placă, să o asculte cu prietenii și să danseze din tot sufletul!", ne transmite Nicole, plină de entuziasm.

"Phenomeno" beneficiază și de un videoclip plin de culoare, în ton cu sound-ul melodiei. Clipul a fost filmat la Palatul Ghica de la Căciulați, în regia lui Alex Ceaușu.

"Am filmat vreo 17 ore, iar clipul este unul foarte amuzant, cu mulți oameni care cântă, dansează și se distrează pe cinste. O nebunie totală!", a adăugat tânăra artistă.

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ un an, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

"Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea", crede Nicole.

"Cireșica", așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului "Dinu Lipatti" din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o "Adele de România".

Nicole Cherry - "Phenomeno"

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kaiser Chiefs a lansat "Coming Home" - VIDEOCLIP

Kaiser Chiefs a lansat un nou videoclip, realizat pentru single-ul "Coming Home". Acesta promovează viitorul album "Education, Education, Education &...

Închide