Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Nicki Minaj a lansat "Lookin Ass Nigga" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Nicki Minaj are un nou videoclip, realizat pentru single-ul "Lookin Ass Nigga". Acesta promovează viitoarea compilație a artistei, "Rise Of An Empire", programată să apară în martie.
Secvență videoclip Nicki Minaj -

Secvență videoclip Nicki Minaj - "Lookin Ass Nigga"

Regizat de Nabil, videoclipul filmat alb negru o prezintă pe Nicki Minaj pentru prima dată fară perucă. Îmbrăcată extrem de provocator, în mijlocul deșertului și înarmată, artista susține un monolog acid adresat bărbaților. "Lookin Ass Nigga" este primul single extras de pe noua compilație, "Rise Of An Empire", ce va apărea pe 11 martie.

Atât lansarea compilației, cât și cea a viitorului album au fost anunțate de artistă prin intermediul remixului realizat la piesa lui Young Thug, "Danny Glover". Cel de-al treilea material se intitulează "The Pink Print" și este așteptat să apară în decursul acestui an.

VIDEOCLIP EXPLICIT: Nicki Minaj - "Lookin Ass Nigga"

Cu toate că numeroase femei au avut succes pe plan muzical, Nicki Minaj s-a diferențiat prin capacitatea sa de a clădi un imperiu, după modelul rapperilor Diddy și Jay-Z, ce se mențin pe primele locuri. Onika Tanya Maraj (numele real al lui Nicki Minaj) provine dintr-o familie săracă și dezbinată, cu un tată dependent de alcool și droguri. Copilăria și adolescența presărate cu incidente traumatizante au sedimentat în Onika Tanya Maraj o ambiție de nezdruncinat. Astfel, s-a născut personajul Nicki Minaj, o prezență plină de forță, lipsită de inhibiții, care a șocat prin costumații și apariții live. Artista a transformat numele Nicki Minaj într-un adevărat brand, iar de aici a început construcția unui imperiu. În acest moment Nicki Minaj este una dintre cele mai căutate femei rapper ,atât de către alți artiști pentru colaborări, cât și de către mari companii pentru reclame. În 2013, artista și-a asociat imaginea cu Mac, OPI și Pepsi. De asemenea, a lansat o gamă de parfumuri, a fost jurat la American Idol, a lansat o colecție de haine și a unei mărci de vin împreună cu Myx Fusion Moscato.

Poze de la filmările clipului "Lookin Ass Nigga" - Nicki Minaj

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Cezar Dometi (Vocea României) - "One" - AUDIO

Semi-finalist la Vocea României, participant la X Factor (sezonul 1), participant la The Voice of Uk și semi-finalist la Eurovision...

Închide