Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Motorhead cântă "Ace Of Spades" în "Marea Aventură Lego" - VIDEO

Motorhead în varianta lego cântă "Ace Of Spades" de mama focului în noul film de animație "Marea Aventură Lego" (The Lego Movie). Urmărește în articol prestația micilor figurine.

Motorhead în "Marea Aventură Lego" ("The Lego Movie")

"Marea Aventură Lego" sau "The Lego Movie" a avut un succes răsunător în box-office-urile din SUA, animația marca Warner Bros Picture fiind așteptată cu mult entuziasm atât de cei mici, cât și de cei mai mari. Produs de Dan Lin şi Roy Lee,  filmul spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume. Acesta ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Scenariul a fost scris de regizorii Phil Lord şi Christopher Miller, după povestea concepută de Dan Hageman & Kevin Hageman şi Phil Lord & Christopher Miller, având la bază popularele piese Lego. Animaţia prezintă cele mai cunoscute personaje, dar include şi o serie de noi figurine, invitându-şi astfel fanii să se bucure de cele mai distractive experienţe.

În film își fac apariția și membrii trupei Motorhead, care deși sunt figurine lego, au destulă vlagă cât să compenseze pentru statura lor. Formația interpretează una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul lor, "Ace Of Spades".

Motorhead a lansat în octombrie anul trecut albumul "Aftershock", de pe care a fost promovat single-ul ce dă titlul discului. Fanii din România au avut ocazia de a-i vedea anul trecut în cadrul festivalului OST Fest. Concertul a avut loc la Romexpo, pe 17 iunie - Vezi poze de la concert și citește recenzia.

Motorhead - "Ace Of Spades" (Marea Aventură Lego/ The Lego Movie)

Citește mai multe despre Motörhead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
God Is an Astronaut, primul eveniment Sabotage

Primul eveniment confirmat sub platforma Sabotage îi va aduce la București pe membrii trupei irlandeze God Is an Astronaut, cunoscută...

Închide