Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus, cover după Arctic Monkeys - AUDIO

Miley Cyrus a interpretat în cadrul show-ului MTV Unplugged un cover după hitul "Why'd You Only Call Me When You're High" de la Arctic Monkeys. Deși înregistrarea video nu a fost dezvăluită încă, piesa a fost urcată recent pe YouTube.

Miley Cyrus

Show-ul MTV Unplugged din Los Angeles a fost pentru Miley Cyrus prilejul perfect de a-și reconsolida poziția de nouă divă a muzicii pop. După o perioadă de glorie mediatică în care "Wrecking Ball" și prestația de la MTV VMA 2013 au fost cele mai discutate subiecte din industria muzicală, artista începuse să intre într-un con de umbră.

Așa s-a ajuns la ideea colaborării cu Madonna pentru un medley pe două dintre hiturile celor două:  "Don't Tell Me" și "We Can't Stop". Prestația a fost însoțită de o punere în scenă accesorizată cu o costumație în stil country și deja inevitabila limbă scoasă. Show-ul făcut de Miley și Madonna poate fi urmărit într-un articol anterior.

În cadrul emisiunii MTV Unplugged, Miley Cyrus a interpretat atât piese de pe albumul "Bangerz", cât și coveruri. În setlist a fost inclusă și o nouă versiune a piesei  "Why'd You Only Call Me When You're High" de la Arctic Monkeys. Deși înregistrarea coverului nu a fost publicată încă pe contul oficial al artistei, piesa a apărut recent pe YouTube.

Miley Cyrus va pleca în curând într-un turneu mondial de promovare a albumului "Bangerz". Primul concert va avea loc pe 14 februarie, în Vancouver, artista având programate show-uri până pe 25 iunie. În deschiderea concertelor Miley Cyrus vor cânta Icona Pop și Sky Ferreira.

AUDIO: Miley Cyrus, cover după Arctic Monkeys - "Why'd You Only Call Me When You're High"

Citește mai multe despre Arctic MonkeysMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers va înregistra un album nou după o perioadă de "hibernare"

Cei de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că vor intra într-o perioadă de "hibernare" înainte de a începe...

Închide