Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mike Shinoda vorbește despre noul album Linkin Park, la care se lucrează

Linkin Park a început să lucreze la cel de-al 6-lea album din carieră. Pentru a stârni curiozitatea fanilor, Mike Shinoda a postat pe blogul său o poză cu trupa din studioul de înregistrări, oferind și câteva detalii despre noul disc.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

Linkin Park a intrat deja în studioul de înregistrări, unde lucrează la un nou disc. Primele detalii legate de album ne sunt oferite de Mike Shinoda.

"Așa cum știu deja majoritatea fanilor Linkin Park, sound-ul fiecărui album este oarecum diferit de cel anterior. Nici discul următor nu va face excepție de la această regulă. De asemenea, ca de obicei, sound-ul albumului ia diferite nuanțe  pe măsură ce compunem piesele, așa încât orice încercare de a anticipa acum în ce fel va suna discul este oarecum inutilă. Din momentul în care v-aș spune că sună în stilul "X", piesa va capăta o formă radical diferită în mai puțin de o săptămână. Singura certitutine este că mă simt inspirat. Ne simțim inspirați cu toții", a declarat Mike Shinoda pe blogul său.

Linkin Park în studioul de înregistrări din 2014

Linkin Park în noul studioul de înregistrări - 2014

Pentru a sublinia ideea de schimbare și inovație, Mike a adăugat și câteva detalii despre noul studio de înregistrări.

"Trupa experimentează acum cu tot felul de lucruri noi. În primul rând, nu mai suntem în același studio. Toate albumele precedente (Mai puțin MTM) au fost înregistrate în același studio; nu e și cazul acestui album. Toate discurile precedente au fost făcute cu un producător extern - acesta este produs de noi aproape integral."

Ultimul album Linkin Park, "Living Things" a fost lansat în 2012. Discul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 220.000 de copii într-o singură săptămână.

VIDEOCLIP: Linkin Park - "A Light That Never Comes" feat. Steve Aoki

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ToHo29kD9Go]
Comentează

Trending