Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Michael Buble a lansat "To Love Somebody" - VIDEOCLIP

Michael Buble a lansat un videoclip retro pentru cover-ul său după melodia trupei The Bee Gees, "To Love Somebody".
Secvență videoclip Michael Buble -

Secvență videoclip Michael Buble - "To Love Somebody"

Melodia "To Love Somebody" a fost compusă de Barry și Robin Gibb și a fost lansată în 1967 ca cel de-al doilea extras de pe albumul de debut al formației The Bee Gees. Single-ul a ajuns pe locul 17 în topul din Statele Unite și pe locul 41 în cel din Marea Britanie. Piesa a fost reinterpretată de numeroși artiști de-a lungul timpului, inclusiv de Nina Simone în 1969 și de Michael Bolton în 1992.

Varianta lui Michael Buble este inclusă pe cel mai recent album al artistului, "To Be Loved", lansat în aprilie anul trecut. Materialul este format din 10 cover-uri și 4 melodii originale. În plus, acesta conține niște duete inedite cu Reese Witherspoon, Bryan Adams și The Puppini Sisters. Până în prezent, "To Be Loved" s-a vândut în peste 600.000 de exemplare în Statele Unite și în Marea Britanie, unde s-a aflat pe locul 3 în topul celor mai bine vândute albume din 2013. 

Promovarea materialului a început în februarie 2013, când a fost lansat single-ul "It's a Beautiful Day". Următorul extras a fost "Close Your Eyes". Acesta a apărut în luna iulie și s-a bucurat de un videoclip în care Buble îi aduce un omagiu soției sale. Cel de-al treilea single a fost "After All", dezvăluit în septembrie 2013.

VIDEOCLIP: Michael Buble - "To Love Somebody"

Citește mai multe despre Michael Buble
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn despre manipularea prin media - "Spike in My Veins" - VIDEOCLIP

Korn a lansat recent un nou videoclip pentru single-ul "Spike in My Veins". Prin clip, trupa ridică un mare semn...

Închide