Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Metallica și Scorpions cântă pe noul album tribut Ronnie James Dio

Metallica, Motorhead, Anthrax, Killswitch Engage, Rob Halford, Corey Taylor, Doro, Glenn Hughes și Scorpions apar pe noul albumul tribut Ronnie James Dio intitulat "This Is Your Life".

Ronnie James Dio - This Is Your Life

La 4 ani de la dispariția prematură a lui Ronnie James Dio, Wendy Dio, soția și managerul fostului artist, va celebra moștenirea lăsată de soțul ei printr-un album tribut. Albumul poartă numele "This Is Your Life" și va lansat pe 1 aprilie 2014 sub egida casei de discuri Rhino Records.

Discul conține 13 melodii din perioada Rainbow, Black Sabbath și Dio dar reînregistrate de artiști ca Metallica, Motorhead, Anthrax, Killswitch Engage, Rob Halford, Corey Taylor, Doro, Glenn Hughes, Scorpions etc. Ultima piesa a compilației, "This Is Your Life" (apărută pe albumul "Angry Machines" din 1996), este interpretată chiar de DIO aceseta fiind acompaniat de vechiul colaborator, clăparul Scott Warren.

Banii obținuți din vânzarea albumului vor fi donați către fundația Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund. Aceasta sprijină proiectele de cercetare în domeniul cancerului, sensibilizează și educă publicul cu privire la importanța vitală de detectare și prevenire a acestei maladii.

Ronnie James Dio - "This Is Your Life"

Dio s-a stins din viață pe 16 mai 2010, după ce în noiembrie 2009 a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Acesta rămâne unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai genului heavy metal, care a făcut parte de-a lungul carierei sale din trupele Elf, Rainbow, Black Sabbath și Heaven & Hell.

Tracklist "This Is Your Life":

 1. "Neon Knights" - ANTHRAX
 2. "The Last In Line" - TENACIOUS D
 3. "The Mob Rules" - ADRENALINE MOB
 4. "Rainbow In The Dark" - Corey Taylor, Roy Mayorga, Satchel, Christian Martucci, Jason Christopher
 5. "Straight Through The Heart" - HALESTORM
 6. "Starstruck" - MOTÖRHEAD with Biff Byford
 7. "Temple Of The King" - SCORPIONS
 8. "Egypt (The Chains Are On)" - DORO
 9. "Holy Diver" - KILLSWITCH ENGAGE
 10. "Catch The Rainbow" - Glenn Hughes, Simon Wright, Craig Goldy, Rudy Sarzo, Scott Warren
 11. "I" - Oni Logan, Jimmy Bain, Rowan Robertson, Brian Tichy
 12. "Man On The Silver Mountain" - Rob Halford, Vinny Appice, Doug Aldrich, Jeff Pilson, Scott Warren
 13. "Ronnie Rising Medley" (featuring "A Light In The Black", "Tarot Woman", "Stargazer", "Kill The King") - METALLICA
 14. "This Is Your Life" - DIO

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz și Sting, coveruri după Beatles la Letterman - VIDEO

Pentru a sărbători 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan Show,...

Închide