Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Metallica - cea mai dorită trupă rock în România

În urma sondajului realizat de InfoMusic - "Ce trupă rock vrei să concerteze la București în 2014?" - Metallica ocupă locul 1 în preferințele românilor.
Trupa Metallica

Trupa Metallica

În urmă cu o luna, mai exact pe 7 ianuarie, InfoMusic a invitat fanii din România să voteze ce trupă își doresc să vadă/revadă în concert anul acesta. Am ajuns la finalul sondajului, iar primul loc este ocupat de departe de Metallica, care a strâns aproape 40% din voturi. Metaliștii sunt urmați de AC/DC cu 33% și Bon Jovi cu 30%. Metallica rămâne în continuare în preferințele românilor, după două concerte susținute la București. Deși existau șanse reale pentru un nou concert in Capitală, revenirea americanilor este incertă. U2 și Black Sabbath sunt trupe așteptate în premieră în România.

Ultimele trei locuri sunt ocupate de britanicii de la The Rolling Stones cu 16%, Manowar cu 7% și surpinzător Bruce Springsteen and the E Street Band cu doar 6%. Cu toate acestea suntem convinși că daca Bruce Springsteen & Co ar susține un concert la București locația ar fi arhiplină, fiind vorba de un eveniment "must-see". Rămâne de văzut ce surprize ne pregătesc promoterii în acest an, având în vedere zvonurile din piața ce dau ca sigure concerte Placebo, Lana Del Ray, The National sau The Offspring. Dar până la anunțul oficial toate acestea rămân la stadiul de "zvonuri".

Rezultatele sondajului InfoMusic: Ce trupă rock vrei să vezi la Bucuresti in 2014

Rezultatele sondajului InfoMusic: Ce trupă rock vrei să vezi la Bucuresti in 2014

La sondaj au răspuns 1693 de persoane, votul fiind limitat pe IP. Fiecare cititor InfoMusic a putut alege maxim 3 trupe, astfel că numărul de preferințe exprimate s-a ridicat la 3520. Participanții au ales în medie câte 2 trupe favorite. Concertele rock din România se regăsesc în agenda ROCK InfoMusic, imediat ce apar noi confirmări oficiale.

Citește mai multe despre AC/DCBon JoviMetallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cornel Ilie (Vunk) – fără concerte cu intrarea liberă

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk a declarat că ar trebui să dispară din show-biz-ul românesc concertele cu intrare gratuită.

Închide